Squad alınır mı?

1080P'de 60 FPS üstü alabileceğinizi pek sanmıyorum. Oyun bende var ama kurup oynamadım henüz. Insurgency Sandstorm ile aynı oyun motoruna sahip bir oyun bildiğim kadarıyla. Bu açıdan bakarsam o sistem ile 60 FPS üstü imkansız geliyor.

1366x768 çözünürlüğüm sence ne kadar alırım ?
Tahmin etmek çok zor ama 60 FPS alabilirsin sanırım. Ben 1080P için yorum yapmıştım.

Bu videoya göre 60 FPS üstü alman lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu son 2 haftada 85 saat oynayan birisi olarak oyunda optimizasyon sorunu bulunuyor ben rx590 - ryzen 5 2600 ve 16gb ram ile 75fps'leri görüyorum fakat haritalara göre de yer yer değişiyor. Oynama kısmına gelirsek alışma süreci biraz zor ilk 50 60 saatinde adam bile göremeyeceksin karşına çıkmadığı sürece belkide ama milsim oyunlara merakın ve açlığın varsa kesinlikle doyacaksın. tamamen bir taktik ve takım oyunu tek başıma gireyim oynayayım gibi bir durum söz konusu değil.

eklemeyi unuttum verdiğiniz sistem ile 60 fps üstü çok zor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı