Squad alınır mı?

Feez

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle not olarak Battlefield V tarzı oyunları Battlefield V'de dahil çok oynadım ama Squad'ı alsam mı almasam mı arasında kaldım. Oyun şu an da 40 TL olarak indirimde ve incelemeleri çok olumlu fakat bazı forumlarda arkadaşınız yoksa bayacağını falan söylüyorlar. Şu an da oyunu alacak ya da almış hiçbir arkadaşım bulunmuyor ayrıca İngilizcenizin iyi olması da gerekiyormuş, bu konuda bir sıkıntım yok fakat yine de almakla almamak arasında kaldım. Sizce alınmaya değer mi?

İngilizcenin iyi olması gerekmiyor. Zaten epey türk oyuncu var yabancı oyuncular için sağ sol yönler sayılar falan bil yeter. Türk içerik üreticileri tarafından çekilmiş videoları vardır elbet izle anlarsın dediğimi.

İngilizcenin iyi olması gerekmiyor. Zaten epey türk oyuncu var yabancı oyuncular için sağ sol yönler sayılar falan bil yeter. Türk içerik üreticileri tarafından çekilmiş videoları vardır elbet izle anlarsın dediğimi.
Ben pek fazla Türk oyuncuya rastlamadım 1-2 Türk klanı var aktif olarak bildiğim kadarıyla onların içindede gruplaşma var ama yeterli düzeyde İngilizce konuşabiliyorsan öneririm çok zevkli ve gerçekçi bir oyun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı