WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.515 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Haziran 2024 #11 Oyun sarmadı ya brawl starsta kupa kasma falan filan mantık vardı oyuna bağlıyordu bunda öyle birşey göremedim brawl stars kadar zevk vermiyor.
Oyun sarmadı ya brawl starsta kupa kasma falan filan mantık vardı oyuna bağlıyordu bunda öyle birşey göremedim brawl stars kadar zevk vermiyor.
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 3 Haziran 2024 #12 Çok cansız ve keyifsiz bir oyun. Sadece yürüyüp koşuyorsun. Brawl stars gibi renkli ve canlı değil.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.515 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Haziran 2024 #13 lampeonn dedi: Çok cansız ve keyifsiz bir oyun. Sadece yürüyüp koşuyorsun. Brawl stars gibi renkli ve canlı değil. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum oyunu çok sevmedim ben şahsen kaldırabilirler belki.
lampeonn dedi: Çok cansız ve keyifsiz bir oyun. Sadece yürüyüp koşuyorsun. Brawl stars gibi renkli ve canlı değil. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum oyunu çok sevmedim ben şahsen kaldırabilirler belki.