Y yyusufsmsek Picopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 Ekran kartı MSİ 4070 Super Merhaba iyi sosyaller. Uzun zamandır Squad oyununu almak istiyordum ve şu an 10 dolar üzerinden Steam'de indirimde. Yalnız 4 dolar fark ile DLC paketi satın alabiliyorum ama arasındaki farkı bilenlerden beni bilgilendirmesini rica ediyorum. İçeriğinde neler mevcut acaba?
Merhaba iyi sosyaller. Uzun zamandır Squad oyununu almak istiyordum ve şu an 10 dolar üzerinden Steam'de indirimde. Yalnız 4 dolar fark ile DLC paketi satın alabiliyorum ama arasındaki farkı bilenlerden beni bilgilendirmesini rica ediyorum. İçeriğinde neler mevcut acaba?
iWaxie Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.052 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 DLC paketlerine gerek yok, sadece oyun içerisinde yapabileceğiniz hareketler(emote) ve silah desenleri veriyor. Gereği yok, farka değmez.
DLC paketlerine gerek yok, sadece oyun içerisinde yapabileceğiniz hareketler(emote) ve silah desenleri veriyor. Gereği yok, farka değmez.