Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #1 Squad almayı düşünüyorum ancak mikrofonsuz oynamak mümkün müdür?
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 28 Ocak 2023 #2 Niye info vermiyorsun, niye cevap vermiyorsun diye çok küfür yersiniz. Takımlarda istenmeyebilirsiniz. Oynarsınız fakat takım işi oyunda çok önemli.
Niye info vermiyorsun, niye cevap vermiyorsun diye çok küfür yersiniz. Takımlarda istenmeyebilirsiniz. Oynarsınız fakat takım işi oyunda çok önemli.
EFECETINKAYAYIM Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 284 Çözümler 1 Yer Sydney 28 Ocak 2023 #3 Mehmet Kaan ayd dedi: Squad almayı düşünüyorum ancak mikrofonsuz oynamak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız ama kicklenirsiniz Team'lerden o şekilde de çok sıkıcı oluyor başka silahlara erişmek için Team'lere katılmanız lazım ama mikrofonunuz yoksa kickliyorlar çoğu zaman.
Mehmet Kaan ayd dedi: Squad almayı düşünüyorum ancak mikrofonsuz oynamak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Oynarsınız ama kicklenirsiniz Team'lerden o şekilde de çok sıkıcı oluyor başka silahlara erişmek için Team'lere katılmanız lazım ama mikrofonunuz yoksa kickliyorlar çoğu zaman.