Yazlordu Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? Yalnızca Squad değil genel bir Steam indirimi ne zaman bekleniyor?
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba? Yalnızca Squad değil genel bir Steam indirimi ne zaman bekleniyor?
ZippoTurkey Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Sorumlusu 3 Mart 2021 #2 Squad oyununu eğlence olur diye aldık 5 kişi fakat çok sıkıyor oyun bildiğin koşma Simulator'ü.
Yazlordu Hectopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #3 ZippoTurkey dedi: Squad oyununu eğlence olur diye aldık 5 kişi fakat çok sıkıyor oyun bildiğin koşma Simulator'ü. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sağlam Armacıyım 3 yıldır oynuyorum ve askeri mil-sim yaptığımızdan dolayı bana pek sıkıcı gelmez umarım
ZippoTurkey dedi: Squad oyununu eğlence olur diye aldık 5 kişi fakat çok sıkıyor oyun bildiğin koşma Simulator'ü. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sağlam Armacıyım 3 yıldır oynuyorum ve askeri mil-sim yaptığımızdan dolayı bana pek sıkıcı gelmez umarım
Yusuf Kerim Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 254 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 3 Mart 2021 #4 İlk bahar indirimi olabilir yada yaz indirimi
ZippoTurkey Megapat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kalite Kontrol Sorumlusu 3 Mart 2021 #5 Yazlordu dedi: Hocam ben sağlam armacıyım 3 yıldır oynuyorum ve askeri mil-SIM yaptığımızdan dolayı bana pek sıkıcı gelmez umarım Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşımda uzun zamandır arma oynuyor oğuzlar diye bir klanda sanırım.
Yazlordu dedi: Hocam ben sağlam armacıyım 3 yıldır oynuyorum ve askeri mil-SIM yaptığımızdan dolayı bana pek sıkıcı gelmez umarım Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşımda uzun zamandır arma oynuyor oğuzlar diye bir klanda sanırım.
2 235863 Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 175 Çözümler 1 3 Mart 2021 #6 Yazlordu dedi: Hocam ben sağlam armacıyım 3 yıldır oynuyorum ve askeri mil-SIM yaptığımızdan dolayı bana pek sıkıcı gelmez umarım Genişletmek için tıkla... Steam oyun festivalinde girer bence 16 Haziran'da başlayacak indirim.
Yazlordu dedi: Hocam ben sağlam armacıyım 3 yıldır oynuyorum ve askeri mil-SIM yaptığımızdan dolayı bana pek sıkıcı gelmez umarım Genişletmek için tıkla... Steam oyun festivalinde girer bence 16 Haziran'da başlayacak indirim.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.850 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #7 En yakın büyük indirim büyük ihtimalle Haziran ayında olacaktır. Belki ara dönemlerde indirime girebilir ama büyük indirim olarak Haziran'ı beklemek zorunda kalabilirsiniz.
En yakın büyük indirim büyük ihtimalle Haziran ayında olacaktır. Belki ara dönemlerde indirime girebilir ama büyük indirim olarak Haziran'ı beklemek zorunda kalabilirsiniz.