Bildiğimiz komutan oluyor ve mangaları yönetiyor ve ekstradan oyunun içine etki edecek hava saldırısı komutu verebiliyor F16larla komutan manga liderleri ile iletişime geçebiliyor ayrı bir ses kanalı üzerinden Mortar (havan), tank ve fob (geçici base) nereye atılacağı konusunda drektifler veriyor bildiğiniz oyunu yönetiyor yani.
Yaz ve kış en önemli indirimler diye biliyorum girmeme ihtimali düşük ama geçen summer sale de 18 dolar olmuş. En düşük fiyatı wargames fest de görmüş 7 dolar. Çıtayı savaş oyunları festivali indiriminde düşürdükten sonra yaz indirimlerinde tekrar çıkarmaları garip olur bence bekleyin.
Ha ben de diyorum ne ilginc bir dlc
Peki bu dlc ler içinde oyunu etkileyenler var mı mesela türk askerlerini yönetmek icin ayri dlc tarzinda yoksa kozmatik mi?
Ben hep alsam oynar mıyım alsam oynar mıyım diyip duruyorum sizce alınır mı hocam? İnternetten izlediğim videolarda millet sağdan soldan loot yapıyor ve fighta giriyor. Oyunun kafası bu yönde mi yoksa daha çok rust gibi mi? Ve Türk oyuncu kitlesi fazla mı?
Geçenlerde arkadaşıma aldırtmıştım sanırsam 7-8 dolar gibi bir fiyata düşmüştü.
İlk öncelikle Rust'tan daha iyi oyunda hep bir tedirginsin. Her yerde tehlike var. Her an biri seni 1km ileriden Sniper ile izliyor olabilir. Oyun aşırı gerçekçi olduğu için mesela ıslandığında ateşle kıyafetlerini falan kurutman lazım hasta olmamak için. Baya iyi oyun yani verdiğim 25 doların kuru kuruşuna helal olsun.
Türk oyuncu kitleside var yine biraz.
Birkaç ay önce Türk ordusu resmi olarak oyuna eklendi bu da Türk oyuncuların ilgisini çekti ve güzelde oldu kitlesi güzel bir oyun zorba ve küçük yaşlı oyuncu sorunu yok.
Ha ben de diyorum ne ilginc bir DLC
Peki bu DLC'ler içinde oyunu etkileyenler var mı mesela Türk askerlerini yönetmek icin ayri DLC tarzinda yoksa kozmatik mi?
Yaz ve kış en önemli indirimler diye biliyorum girmeme ihtimali düşük ama geçen summer sale de 18 dolar olmuş. En düşük fiyatı wargames fest de görmüş 7 dolar. Çıtayı savaş oyunları festivali indiriminde düşürdükten sonra yaz indirimlerinde tekrar çıkarmaları garip olur bence bekleyin.
Birkaç ay önce Türk ordusu resmi olarak oyuna eklendi bu da Türk oyuncuların ilgisini çekti ve güzelde oldu kitlesi güzel bir oyun zorba ve küçük yaşlı oyuncu sorunu yok.
Yok hocam skin ve emote pack genelde oyun içi bir şeyi etkilemez.
İlk öncelikle Rust'tan daha iyi oyunda hep bir tedirginsin. Her yerde tehlike var. Her an biri seni 1km ileriden Sniper ile izliyor olabilir. Oyun aşırı gerçekçi olduğu için mesela ıslandığında ateşle kıyafetlerini falan kurutman lazım hasta olmamak için. Bayağı iyi oyun yani verdiğim 25 doların kuru kuruşuna helal olsun.
Türk oyuncu kitleside var yine biraz.
En çok oynadığım sunucular TMT ve COTA ikisininde artı ve eksileri var fakat her akşam iki sunucu da 100 kişiyi fulluyor üstüne üstlük 20 kişi sıra bekliyorsunuz girmek için. Yani oynayacak Türk olur mu diye dert etmeyin hiç.