Y YusufMir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bana önerebileceğiniz bir f/p Squad Rack var mı? Yoksa güzel bir modelin 2. elini mi almalıyım?
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bana önerebileceğiniz bir f/p Squad Rack var mı? Yoksa güzel bir modelin 2. elini mi almalıyım?
mustafaeraktas Hectopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.193 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 YusufMir dedi: Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bana önerebileceğiniz bir F/P Squad rack var mı? Yoksa güzel bir modelin 2. elini mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... 2.el al ya da demircilere yaptırabilirsin ya da malzemeyi alıp kendin bile yaptırırsın çok bir olayı yok.
YusufMir dedi: Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Bana önerebileceğiniz bir F/P Squad rack var mı? Yoksa güzel bir modelin 2. elini mi almalıyım? Genişletmek için tıkla... 2.el al ya da demircilere yaptırabilirsin ya da malzemeyi alıp kendin bile yaptırırsın çok bir olayı yok.