Squad tek başına oynanır mı?

asfaloth5

Hectopat
Daha fazla  
Squad tek kişi sıkar mı? Bir de oyun mekaniği zor mu? Battlefield'da 1000 saatim var, bu tür oyunlara alışkınım diyebilirim. Ama YouTube'dan izlediğim kadarıyla silah mekaniği biraz zor geldi. Adam vurmak zor mu?

Squad tek kişi sıkar mı? Bir de oyun mekaniği zor mu? Battlefield'da 1000 saatim var, bu tür oyunlara alışkınım diyebilirim. Ama YouTube'dan izlediğim kadarıyla silah mekaniği biraz zor geldi. Adam vurmak zor mu?
Gerçek savaş simülasyonu diyebiliriz. BF serileri gibi seri ilerlemiyor. Tank ve mekanize olarakta oynayabiliyorsun (Gerçek nişancı vs tarzı var) ve kontrolleri BF kadar kolay değil. Sıkılma konusunda arkadaşsız belki sıkabilir ancak yabancı dil bilirsen bir problem çıkacağını sanmıyorum.

BF ile alakası yok oyunun. O beklentiyle girersen pişman olursun. TR serveri vardı en son rol felan yapıyolardı denenebilir.

Peki silah kullanmak zor mu?İzlediğim kadarıyla bir mermiyle ölüyolar ama silah mekaniği zor geldi.

En fazla abartılan askeri sim hiç kasmaya gerek yok al oyunu gir tek bilmen gereken önemli detay oynadığın ülke ve karşı rakip ülkenin askeri üniformaları örneğin rusya ve kanada üniformaları okadar benziyor ki tek farkı neredeyse kaskları anlamak zor ancak bi süre sonra map kontrolü yapmak okadar pratik oluyor ki baktığın yöndeki adamı tak diye mapten kontrol edip ona göre vuruyorsun veya vurmuyorsun vs mekanize kısmı için arkadaş şart kimse sürücü olmak istemiyor malum herkes vurucu bizde ayrıca türk sunucularında toxic,torpilli admin,köle muamelesi yapmaya çalışan zayıf egolu insanlar ve gereksiz kick,ban olayları çok fazla tr sunucusunda köle gibi piyade oynamaya müsait bir oyun eğer dil biliyorsan piyasada oynanabilecek sayılı oyunlardan özellikle ingiliz,alman ortak sunucularında çok güzel oyunlar dönüyor al ve keyfine bak hiç abartmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…