Yaptıkları çoğu oyunu beğeniyorum fakat Türkiye şartlarında almak zor. True Colors'ı aslında Xbox'ta oynamak istiyordum fakat şimdi PC için daha iyi bir indirim bekliyorumYine çok pahalı. :/
Valla ben zamanında Steam'de 1500 TL'ye satılan 54 adet Square Enix oyun paketini %95 indirimle 76 TL’ye almıştım, epey güzel oyunlar vardı. Tabii Avengers, True Colors gibi oyunlar yoktu ancak Just Cause, Deus Ex, Tomb Raider gibi serileri oyunları çok uyguna almıştım. Fiyat yapılandırması sağolsun...Yaptıkları çoğu oyunu beğeniyorum fakat Türkiye şartlarında almak zor. True Colors'ı aslında Xbox'ta oynamak istiyordum fakat şimdi PC için daha iyi bir indirim bekliyorum![]()
Çok iyi fiyata almışsınız. Keşke hala bu tarz şeyler görebilsek ama artık hayalden başka bir şey değil.Valla ben zamanında Steam'de 1500 TL'ye satılan 54 adet Square Enix oyun paketini %95 indirimle 76 TL’ye almıştım, epey güzel oyunlar vardı. Tabii Avengers, True Colors gibi oyunlar yoktu ancak Just Cause, Deus Ex, Tomb Raider gibi serileri oyunları çok uyguna almıştım. Fiyat yapılandırması sağolsun...
Life is Strange 2 sonrasında True Colors iyi giderdi ama sağlam bir indirim için bekletecek gibiYaptıkları çoğu oyunu beğeniyorum fakat Türkiye şartlarında almak zor. True Colors'ı aslında Xbox'ta oynamak istiyordum fakat şimdi PC için daha iyi bir indirim bekliyorum![]()
Ne yazık ki öyleLife is Strange 2 sonrasında True Colors iyi giderdi ama sağlam bir indirim için bekletecek gibi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.