Squat sonrası dizde tuhaf his

Lorfselo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 İ3 12100F
15 yaşındayım belli bir süre squat yaptım şu an 5x5 programında ama leg press, squat gibi hareketleri yaptıktan sonra sadece sağ dizimde tuhaf bir his oluyor geçen biraz ağrıdı o yüzden bıraktım bugün ortopediye gittim film çekildi dizimde sıkıntı çıkmadı neden oluyor olabilir bilen var mı?

Devlet hastanelerine hayranım ya röntgen çekmişler bir de. 😆 😆 😆 Bir de kendilerine doktor diyorlar. Röntgende ne görünecekti ki? Kırık mı? Çatlak mı? Menisküslerine yük bindirmişsin. ACL güçlendirici hareketlere ek olarak squat ı fazla zorlamadan yapmanı öneririm. O tuhaf his işte tam menisküslerden geliyor.

Devlet hastanelerine hayranım ya röntgen çekmişler bir de. 😆 😆 😆 Bir de kendilerine doktor diyorlar. Röntgende ne görünecekti ki? Kırık mı? Çatlak mı? Menisküslerine yük bindirmişsin. ACL güçlendirici hareketlere ek olarak squat ı fazla zorlamadan yapmanı öneririm. O tuhaf his işte tam menisküslerden geliyor.
Geçen Cumhurbaşkanımızın göğsünü gere gere anlattığı Etlik Şehir Hastanesin'e Skoylozuma baktırmaya gittim. Röntgeni çekti geldim sadece var dedi, kaç derece dedim söyleyemem diyor. Olduğunu bende biliyorum derecesi önemli diyorum söyleyemem diyor. Fıkra bu kadar.

Devlet hastanelerine hayranım ya röntgen çekmişler bir de. 😆 😆 😆 bir de kendilerine doktor diyorlar. Röntgende ne görünecekti ki? Kırık mı? Çatlak mı? Menisküslerine yük bindirmişsin. Acl güçlendirici hareketlere ek olarak squat ı fazla zorlamadan yapmanı öneririm. O tuhaf his işte tam menisküslerden geliyor.

En son 2 gün önce falan yaptım leg press şu an sıkıntı yok birkaç gün sonra geçti.

O yaşta squat yapıp beline yük bindirme. Diz eklemleri sürekli oynadığı için ya da diz eklemindeki sıvı kaynaklı olabilir. Doktoruna danış buradakiler hep tahmin olur.

Zaten bacakta artık sadece leg extansion ve leg curl yapıyorum. Sırf bu yüzden 5x5i çok değiştirmek zorunda kaldım onun yerine üst-alt-dinlenme-itis-çekiş-dinlenme mi yapsam diyorum 5 tekrarla değil de 8-10 gibi tekrarlarla bir de çevremden direk ağırlık kaldırma diye bir şey duydum soğudum spordan yapmalı miyim bırakayım mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı