Sürprizbozan Squid Game 1. sezon hatırlatma

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba... Yaklaşık 6 ay önce Squid Game'in 1. sezonunu izlemiştim fakat bir kısmını unutmuşum. 2. sezonu izlemeden önce 1'i biraz hatırlayayım istiyorum. Önemli yerlerin bazıları aklımda fakat kalanı çok kalmadı aklımda. Özet geçebilecek var mı?

2. sezonun başında zaten arada hatırlatma için var eski sahneler 1. sezonun sonunda adanın baş yetkilisi olan kara maskeli adam polisin kardeşi çıkıyordu onu vuruyordu diye hatırlıyorum.

2. sezonun başında zaten arada hatırlatma için var eski sahneler 1. sezonun sonunda adanın baş yetkilisi olan kara maskeli adam polisin kardeşi çıkıyordu onu vuruyordu diye hatırlıyorum.
Yaşlı adam da bütün organizasyonun başı çıkıyordu değil mi? FrontMan'dan de üstündü.

Dizideki geçen isimlerin bazılarını araştırmak zorunda kaldım unuttuğum için, yeni sezon 3 sene sonra geliyor cok saçma bence her dizinin yeni sezonu 1 sene olmalı, 3.sezonu bu sene yani 2025 de gelecekmis, 2.sezon neden 3 sene bekledi o zaman, istersen 1 sene de cikartabiliyormuşsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı