Netflix Sürprizbozan Squid Game 2. sezon çıktı!

mitatdemir

Centipat
Daha fazla  
İzlerken bayağı heyecanlı geçti ama son bölüm bayağı saçma geldi, yani spoiler vermek gibi olmasın ama 15 20 adamın bir orduya kafa tutması, adamlar silahları alırken hiç kullanmamışlar gibi bakıyorlardı. Sonra nasıl işse tek mermide yıkıyorlar adamları. Maskelileri hafife almışlar. Filmin sonu da bitmemesi gereken yerde bitti. Muhtemelen dizi devam edecek. Şahsen 1. sezondan daha iyi yapılmış ama gerçekten sonu saçma yerde bitti. Bir 3 yıl daha bekleriz artık

Benim için aksine çok da heyecanlı geçmedi. Sadece ilk 2 bölüm insanlara kart dağıtan takım elbiseli adamla ilgili biraz detay vermeleri merak uyandırdı fakat oyunlar oynanmaya başlandıktan sonra çok sıkıcı gelmeye başladı çünkü her oyun sonrası kimin hayatta kalacağını ister istemez tahmin edebiliyorsunuz. 1. sezondaki gibi yan karakterlerle duygusal bağ kurulamayınca iyice baydı bir yerden sonra. Hatta o kekoyu bir ara yumruklayasım falan geldi. İçerdekilerin yanı sıra dışarıdaki ekibi de çok göremedik. Fragmana bakınca sanki oyunu düzenleyen ekibe baskın falan düzenlemişler gibi gözüktü fakat onları da sadece 2-3 bölüm görebildik. Son bölümde de ne olacağı bana kalırsa çok açıktı.

Bazı oyunlar değiştiği için onlar hoşuma gitmişti mesela bana kalırsa subay gereksiz bir karakter önder resmen salmış işleri oyunlara bakacak adam bulmuş.

2025 te çıkacak yazıyordu ama bunu zaman göstericek. Umarım 2025 olur devamı için sabırsızım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…