İlk sezon çok güzeldi, bence ilk defa böyle bir içerik gördük veya ben gördüm.
- Sezon, 1. sezonun kopyala-yapıştırı gibi bir şeydi. Oyuncu 001'in, 1. sezondaki gibi aslında yönetici olduğu, karakterlerin 1. sezondaki gibi oldukları, repliklerin resmen aynı olduğu. Yüzlerini kapat, sanki 1. sezon replikleri. Klasik, birbirine güvenip birbirini satan insanlar, ezik adamlar… Yani bazı yerleri atlayarak izledim, hep aynı şeylerdi. Konuşmalar, yatakhanedeki kavgalar… Oyunlar değişmiş ama aslında değişmeyip aynı adamın aynı oyunları oynaması çok daha iyi olurdu gibime geldi.
Kart dağıtan adamın bu kadar kolay canına kıyması veya oradaki her insanın çok kolay şekilde canına kıyması çok garip geldi. İlk sezonda da hâlâ öyle geliyor. İlk sezonda karakterlerle duygusal bağlar kurmuştum. Sona kalan o kız ile derin duygusal bağlar kurmuştum ama bir anda elendi. 2. sezonda asla öyle bir şey yapmadım. Sadece başrolün ve 001'in oyuna veda etmeyeceğini biliyordum, diğer herkesi gözden çıkardım. Her an elenebilir gözüyle bakıyordum ve öyle oldu.
Ayrıca, 3 sene boyunca bir ada arıyorsun ve her gün uzun seyahatlere çıkıyorsun ama bulamıyorsun, bu da saçma geldi. Kaptan onların adamı çıktı ama nereye kadar senin önüne geçebilir? 3 senede tüm adaları gezersin gibime geliyor.