Netflix Squid Game 2. sezon izlenir mi?

Gülyabani_285

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Ya spoiler vermeden öneri yaparsanız sevinirim spoiler vermeyin!
İzlenir mi izlenmez mi?

izlenir ama çok berbat bir yerde bitiyor film daha fazla detay vermek istemem spoiler'e girer

o derece

valla babam izlemiş diyo izlenmez filan annemler izlenir felan diyor
aynen herkesin tabiki film zevki farklıdır film gerçekten muhteşem tıpkı 1. sezondaki gibi sadece tek sorunu 3. sezonla çıkacak film'i 2. sezonda yarım bıraktılar kusursuz akıyor

aynen herkesin tabiki film zevki farklıdır film gerçekten muhteşem tıpkı 1. sezondaki gibi sadece tek sorunu 3. sezonla çıkacak film'i 2. sezonda yarım bıraktılar kusursuz akıyor
devamı çıkıyomu

Bu mesaj bol spoiler öge içeriyor ona göre okuyun!
Yine mükemmel bir sezon olmuş ve bana göre ilk sezonunda üstüne çıkmış.
Özellikle ilk 3 bölüm su gibi akıp geçti. Sonraki bölümlere göre birkaç gömlek üstteydi ama diğer bölümlerde kötü manasına gelmesin bütün bölümler günümüzdeki birçok dizi bölümünden kat ve kat iyi. Dizi bence ilk sezonununda üstünde sjw propagandası yapıyor ama tam dozunda yapıyor(120). Aşırı abartmıyor. Son bölümdeki (288) ve atlı karıncadaki küt saçlı kızın(nosunu bulamadım) ölmesi kötü oldu. Bir karaktere bağlanacağız tak ölüyor. İlk oyundaki güzel kız (196) mesela. Allah'tan ilk bölümde öldü sonlara doğru ölse depresyona bile sokabilirdi. Thanos (230) ölmesi gram üzmedi hatta sevindirdi. Şu an düşünüyorumda sadece 7 bölüm hatta 5 bölümde her karaktere o kadar detaylı bir şekilde anlatıp nasılda konuyu dağıtmadılar. Halen aklım almıyor. Belli bir yerden sonra resmen empati kurabiliyorsun her karakterle. Mesela hamile kız (222) mesela annesinin yanından ayrılmayan (007). Başta söylediğim gibi mesela travesti (120). Ve bu karakterler hiç yabancı hissettirmiyor. Ne yalan söyleyim dizideki bir çok karakter sanki abim kardeşim arkadaşımmış gibi hissettirdi bana. 001 numara haindi zaten ama iki ana karakterin buluşmasını daha etkileyici yapabilirlerdi. Tadı damağımda kaldı ve birçok soru işareti bıraktı kafamda sezon finaliyle. Bakalım final sezonu nasıl olacak?

İzledimde 1. Sezon kadar sarmadı hiç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…