sebara Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 506 Çözümler 1 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #51 İmperceptible dedi: Kore dizisi olmasaydı bu kadar abartılmazdı. Bu arada Sword Art Online adlı anime ile neredeyse aynı. Oyunu kuran adamın da oyunun içinde olması, insanların bir oyunda mahsur kalması . Genişletmek için tıkla... Abart.
İmperceptible dedi: Kore dizisi olmasaydı bu kadar abartılmazdı. Bu arada Sword Art Online adlı anime ile neredeyse aynı. Oyunu kuran adamın da oyunun içinde olması, insanların bir oyunda mahsur kalması . Genişletmek için tıkla... Abart.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #52 bence de sıkıcı
egeed Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 782 Çözümler 4 17 Ekim 2021 #53 474374 dedi: O kadar da güzel değil. İnsanlar nesini abartıyor ki? Doctor House yeni bir sezon çıkartsa bu kadar abartılmaz. Genişletmek için tıkla... 067 gibi havalı, ergenlerin hayran kalacağı karakterler olduğu için. Ben izliyorum hala, kötü değil güzel ama abartıldığı kadar yok bence.
474374 dedi: O kadar da güzel değil. İnsanlar nesini abartıyor ki? Doctor House yeni bir sezon çıkartsa bu kadar abartılmaz. Genişletmek için tıkla... 067 gibi havalı, ergenlerin hayran kalacağı karakterler olduğu için. Ben izliyorum hala, kötü değil güzel ama abartıldığı kadar yok bence.