limon.34 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 235 Çözümler 1 20 Haziran 2025 #1 Teorilerinizi bekliyorum dostlar, kimler ölecek kimler hayatta kalacak sizce final nasıl olacak?
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.148 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #2 Bedirhan ölmeyecek geri kalanların hepsi sizlere ömür.
limon.34 Picopat Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 235 Çözümler 1 20 Haziran 2025 #3 ElderAssassin dedi: Bedirhan ölmeyecek geri kalanların hepsi sizlere ömür. Genişletmek için tıkla... Hocam bedirhan abi ölmezse ya da herkes ölürse çok klasik olur bence.
ElderAssassin dedi: Bedirhan ölmeyecek geri kalanların hepsi sizlere ömür. Genişletmek için tıkla... Hocam bedirhan abi ölmezse ya da herkes ölürse çok klasik olur bence.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.279 Makaleler 4 Çözümler 74 Yer Rusya 21 Haziran 2025 #4 Bedirhan yeni frontman olacak.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.993 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #5 Final sezonu olduğu için Bedirhan muhtemelen oyunların başına geçer gibi geliyor. Bedirhan'ı öldürüp final vereceklerini sanmıyorum. Muhtemelen soru işaretleriyle biten bir final olacak.
Final sezonu olduğu için Bedirhan muhtemelen oyunların başına geçer gibi geliyor. Bedirhan'ı öldürüp final vereceklerini sanmıyorum. Muhtemelen soru işaretleriyle biten bir final olacak.
yigitbey98 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #6 The Fallen Angel dedi: Bedirhan yeni frontman olacak. Genişletmek için tıkla... Adam oyunu durdurmaya çalışıyor neden oyunu devam ettirmek için böyle bir şey yapsın olursa böyle bir şey sadece rol yapar
The Fallen Angel dedi: Bedirhan yeni frontman olacak. Genişletmek için tıkla... Adam oyunu durdurmaya çalışıyor neden oyunu devam ettirmek için böyle bir şey yapsın olursa böyle bir şey sadece rol yapar