Squid Game popülerliği hızlıca düştü!

Hızlı düştü mu?
Ben bu dizinin videolarini ana sayfamda 3 ay boyunca gördum. Büyük bir başarı bence.

Herkes izledi ve bitirdi popülerliğinin düşmesi normal değil mi ?
Evet normal ama gerçekten gündemde hiç yok.

Bence gayet güzel bir dizi ama bu kadar popüler olmasına asla anlam verememiștim.
Bende

Hızlı düştü mu?
Ben bu dizinin videolarini ana sayfamda 3 ay boyunca gördum. Büyük bir başarı bence.

Maksimum 1-2 ay. Bence çok az. Örnek verecek olursak La Casa de Papel. Final olmasına rağmen hala editleri falan yapılıyor.

Zaten herkes izledi bitti gitti yani her şey gibi bu da unutuldu. Among Us mesela bir aralar en çok oynanılan oyunlar arasına girmişti şimdi o da unutuldu artık deli gibi oynamalar yok. 2020 yılında Among Us oynarken oda bulunmuyordu dolu doluydu hepsi. Şimdi gir bir sürü boş oda bulunuyor. Her şey gibi Squid Game de unutuldu bitti gitti.

Bence gayet güzel bir dizi ama bu kadar popüler olmasına asla anlam verememiștim.
Aslında diziyi bunun gibi saçma sa*ak videolar daha popüler yaptı;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Küçücük çocuklar da izlemeye başladı bu -10 İQ videolar yüzünden.

Evet normal ama gerçekten gündemde hiç yok.

Bende

Maksimum 1-2 ay. Bence çok az. Örnek verecek olursak La Casa de Papel. Final olmasına rağmen hala editleri falan yapılıyor.
Squid game insanların sürekli izleyip, "Of be ne kadar havali!." Diyebilecegi bir film değil. La Casa de Papel izleyenlerin çoğu zaten düz gidiyor filme. Havalı anları paylaşıyorlar. Zira Peaky Blinders'da öyle.
Ama squid game böyle değil. İnsanı havalandıracak bir sahnesi yok.
Kendi türü için gayet başarılı.

Popüler kültür. Her popüler kültür ürünü önce hyplanır. Sonra unutulur.

Bence gayet güzel farklı ve bol bol emek verilen efsane bir diziydi. Dizinin kitlesi zamanında BTS fanları gibi olduğundan çoğu kişi diziyi sevmedi. Bence dizi güzeldi fakat bu kadar abartılması dizinin kalitesini kötü etkiledi diye düşünüyorum.

Çoğu kişide balon demiş Kore klasiği demiş. Ben hayatımda buna benzer hiçbir dizi izlemedim. Konusu çok farklı çünkü.Yok çakmaymış yok klasikmiş.Geçin bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…