Squid Game sezon 2'den sonra sezon 1 izlenir mi?

Crezerd

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Öncelikle Squid Game sezon 1'i hiç hatırlamadığım bir sebepten dolayı izlemedim. 2.sezonu izledim ve beğendim. 2.sezonu izledikten sonra sezon 1.izlenir mi?

Merhaba. Öncelikle Squid Game sezon 1'i hiç hatırlamadığım bir sebepten dolayı izlemedim. 2.sezonu izledim ve beğendim. 2.sezonu izledikten sonra sezon 1.izlenir mi?

Bence 1'i izledikten sonra 2'i izlemek daha mantıklı o yüzden izlemen ne kadar mantıklı olur bilemiyorum ama bir dene eğer sevmezsen kapatırsın.

İzlenebilir. Hem yarışmada kafanda daha iyi oturur. İlk sezondan bir sürü detay var çünkü.

Reis ben öyle yaptım 10 numara oldu izle gitsin sıkılacağını tekrara saracağını düşüneceğini sanmıyorum (2'yi izledikten sonra hiç sarmıyacağını düşünmüşdüm fkat şahsen 1 daha iyi geldi 2'yi ilk izlememe rağmen.)

İzlenir tabiki, ilk sezonu izledikten sonra ikinci sezonda yaşananlar kafanıza tam oturur.

İzleyin bence hikayeyi kavrayın hafızayı tazeleyin Haziran'da yeni bölümler gelecek

İzleyin bence hikayeyi kavrayın hafızayı tazeleyin Haziran'da yeni bölümler gelecek
Bende öyle yapacaktım 1 sezona bir bakayim dedim kırmızı ışık yeşil ışık oyunundan sonra gece 4 e kadar bırakamadım ve 1 sezon bitti bı gecede. Cidden çok sürükleyici ve güzeldi. 2 sezonda bayağı güzel

Evet izleyince bırakamıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…