Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 18 Kasım 2024 #1 Açıkçası çok merak ediyorum, siz ne düşünüyorsunuz?
samchamberlaınn Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #2 Sypuina0 dedi: Açıkçası çok merak ediyorum, siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2-3 yıldır çekiliyor çekiliyor diyorlar, Bence çok bir hype olmaz.
Sypuina0 dedi: Açıkçası çok merak ediyorum, siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2-3 yıldır çekiliyor çekiliyor diyorlar, Bence çok bir hype olmaz.
NicksizDEDE Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 849 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #3 Netflix almama tek sebep olacak dizilerden birisi
pyeso Hectopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 1.158 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #4 Sypuina0 dedi: Açıkçası çok merak ediyorum, siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İlk sezon gibi hype almaz ama fragmanlar da da gene aynı mantık işleniyor gibi görünüyor.
Sypuina0 dedi: Açıkçası çok merak ediyorum, siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İlk sezon gibi hype almaz ama fragmanlar da da gene aynı mantık işleniyor gibi görünüyor.
Beyfendi Kedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 1.400 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #5 Filmin yapımcısı okuduğum habere göre "sadece para için çektik" gibi bir söz kullanmıştı açıkçası ben güzel bir şey beklemiyorum.
Filmin yapımcısı okuduğum habere göre "sadece para için çektik" gibi bir söz kullanmıştı açıkçası ben güzel bir şey beklemiyorum.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 18 Kasım 2024 #6 Sypuina0 dedi: Açıkçası çok merak ediyorum, siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Birinci sezonu iyidi, şuan Neftlix Arcane'den zaten parayı kırıyor, sonraki çıkan Lol evreni dizilerindende kırmaya devam edicek, üstüne üstelik Tyson vs Jake yayınlandı , birde bunun ikinci sezonu çıkıcak maşallah.
Sypuina0 dedi: Açıkçası çok merak ediyorum, siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Birinci sezonu iyidi, şuan Neftlix Arcane'den zaten parayı kırıyor, sonraki çıkan Lol evreni dizilerindende kırmaya devam edicek, üstüne üstelik Tyson vs Jake yayınlandı , birde bunun ikinci sezonu çıkıcak maşallah.