Y yunus09 Megapat Katılım 5 Ekim 2016 Mesajlar 165 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Fender'in alt markası Squier gitarları gözüme kestirdim. Kullanan arkadaşlar bu markanın gitarları hakkında ne düşünüyor? Önerdikleri modeller var mı? Ben örnek olsun diye birkaç model linki koyuyorum aşağıya. Squier Contemporary Stratocaster HH Akçaağaç Klavy Squier Contemporary Stratocaster HH Akçaağaç Klavy shop.zuhalmuzik.com Squier Affinity Stratocaster Laurel Klavye Surf Green Elektro Gitar - Zuhal Müzik SQUIER Squier Affinity Stratocaster Laurel Klavye Surf Green Elektro Gitar shop.zuhalmuzik.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2021
Fender'in alt markası Squier gitarları gözüme kestirdim. Kullanan arkadaşlar bu markanın gitarları hakkında ne düşünüyor? Önerdikleri modeller var mı? Ben örnek olsun diye birkaç model linki koyuyorum aşağıya. Squier Contemporary Stratocaster HH Akçaağaç Klavy Squier Contemporary Stratocaster HH Akçaağaç Klavy shop.zuhalmuzik.com Squier Affinity Stratocaster Laurel Klavye Surf Green Elektro Gitar - Zuhal Müzik SQUIER Squier Affinity Stratocaster Laurel Klavye Surf Green Elektro Gitar shop.zuhalmuzik.com
Abstrack99 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 3.132 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #2 Fender'in alt markası diye biliyorum, güzeldir gitarları genelde.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 7 Nisan 2021 #3 Squier Affinity Stratocaster Laurel Klavye Surf Green Elektro Gitar - Zuhal Müzik bunu alabilirsin. Güzeldir.
Squier Affinity Stratocaster Laurel Klavye Surf Green Elektro Gitar - Zuhal Müzik bunu alabilirsin. Güzeldir.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 7 Nisan 2021 #4 Güzel. Kaliteli.