SR250 başlangıç motoru olabilir mi?

g770

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
18 yasindayim, eskiden elektrikli motor kullandım SR250 almak istiyorum. Başlangıç olarak uygun mudur? Koruma takozunu falan takacağım, 1 ay falan mahallede alışır, sonra açılırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
18 yasindayim, eskiden elektrikli motor kullandım SR250 almak istiyorum. Başlangıç olarak uygun mudur? Koruma takozunu falan takacağım, 1 ay falan mahallede alışır, sonra açılırım.

Uygundur, evet ama SR250 yerine NK250 alabilirsiniz. Grenajlı bir motoru en ufak düşürseniz bile masraf olarak canınızı yakabilir. NK'da bir şey olmaz. Koruma demirleri de alacakmışsınız zaten.

Uygundur, evet ama SR250 yerine NK250 alabilirsiniz. Grenajlı bir motoru en ufak düşürseniz bile masraf olarak canınızı yakabilir. NK'da bir şey olmaz. Koruma demirleri de alacakmışsınız zaten.

Tarz olarak SR250 seviyorum. Grenaj kac TL'ye mâl olur? Bir de koruma demiri Sr'ı korumaz mı?

Grenajlar pahalıdır ve CFMOTO'nun parça sorunu var koruma demiri basit düşüşleri korur sorun olmaz.

Arabaya çarpmadiktan sonra sorun yok o zaman. Yani arabaya çarparsam da her türlü karşılarım. Küçük kazalarda sorun olmasın da Allah korusun.

Olur dostum, sadece öncelikle yaşadığın ildeki CF Moto bayisi ile güzelce konuş parça tedarik sorunu var mı, yok mu diye. Çünkü CF Moto'da bu durum olabiliyor. Bayi olumsuz bir şey demezse alabilirsin. Hayırlı olsun.

Bileğinize hakim olduğunuz takdirde daha güçlü modeller ile bile başlanabilir. Düşürüp grenajları kırmazsanız sorun olmaz.

Elime 200k para geçecek. 125 CC alırsam daha yükseltemem, o yüzden 250'lik seçiyorum. Bana önerdiğin motor var mıdır?

Olur dostum sadece öncelikle yaşadığın ildeki CFMOTO bayisi ile güzelce konuş parça tedarik sorunu var mı yok mu diye çünkü CF motoda bu durum olabiliyor bayi olumsuz bir şey demezse alabilirsin. Hayırlı olsun.

Bayiye bunu sordum, güzel karşıladılar. Parça sorunları yokmuş; sorun olanlar da orijinal bayiden almadığı için oluyormuş.

Elime 200k para geçecek 125CC alirsam daha yükseltemem o yüzden 250'lik seçiyorum bana önerdiğin motor var midir?
200 bin TL'ye ikinci el alacaksan, biraz yıllı ama temiz MT-25 veya R25 denk getirebilirsin. Bazen az kilometreli, temiz garaj motorları şansa bulunabiliyor. Sıfır alacağım diyorsan da Dominar 250 bir tercih olabilir fakat CF 250 SR da iyi bir tercih olacaktır eğer racing seviyorsan.

200 bin TL'ye ikinci el alacaksan biraz yıllı ama temiz MT25 veya R25 denk getirebilirsin bazen az kmli temiz garaj motorları şansa bulunabiliyor. Sıfır alacağım diyorsan da dominar250 bir tercih olabilir fakat CF 250 sr da olacaktır eğer racing seviyorsan.

Evet. Racing seviyorum. Parayi taksit taksit ödersem daha iyi olur. İkinci ellerde taksit seçeneği oluyor mu? MT25 bana fazla gelir gibi. R25 alirsam kafam daha rahat olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı