Çözüldü SRC uzantısı virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bugün USB Bellek'ime bakmak için taktım ama bütün klasörler .SRC uzantılı olmuş. Açtığımda Avast virüs uyarısı yapıyordu tarama yaptım ve virüs dedi sildi. Klasörleri gizli yapıp .SCR kısayolu yapmış. Gizliden normal duruma getirdim. Şimdi USB Bellek'i tarıyorum. Bu virüs mü, virüs ise Avast sistem dosyalarını falan temizlemiş midir?

Çözüm
Ransomware (fidye virüsü) yemişsiniz. STOP Ransomware veya bazı Decrypt yazılımıyla dene. Ayrıca Avast! önermiyorum. Kullanıcı verileri çalıyor. Onun yerine Kaspersky Security Cloud Free kullanın. Malwarebytes Anti-Malware ve Kaspersky IS ile tam tarama yapın.
Ransomware (fidye virüsü) yemişsiniz. STOP Ransomware veya bazı Decrypt yazılımıyla dene. Ayrıca Avast! önermiyorum. Kullanıcı verileri çalıyor. Onun yerine Kaspersky Security Cloud Free kullanın. Malwarebytes Anti-Malware ve Kaspersky IS ile tam tarama yapın.

Çözüm
Ransomware (fidye virüsü) yemişsiniz. Stop Ransomware veya bazı deCrypt yazılımıyla dene. Ayrıca Avast! Önermiyorum. Kullanıcı verileri çalıyor. Onun yerine Kaspersky Security Cloud Free kullanın. Malwarebytes anti-malware ve Kaspersky ıs ile tam tarama yapın.

İlk bilgisayardan USB'ye sonra 2. bilgisayara bulaştı Kaspersky ile ilk bilgisayarı kurtardım sağ olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı