Merhaba arkadaşlar, SRK 125R ve Yuki Taro GP2 arasında kaldım. İki motoru da sarı sitede buldum SRK 3500km 5K masrafı var fiyatı 80K Yuki ise 8000km masrafsız 90K fiyatı var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Hız benim için önemli.
GP2 200cc ise almanı önermem son zamanlarda denetim yapıyorlar motorunu elinden alırlar üstüne yüklü miktarda ceza yersin.(Vergi kaçırma-Usulsüz hacim artışı vs.)
GP2 200CC ise almanı önermem son zamanlarda denetim yapıyorlar motorunu elinden alırlar üstüne yüklü miktarda ceza yersin.(vergi kaçırma-usulsüz hacim artışı vs.)
Bildiğim kadarıyla GP 2'lerin çoğu 200'lük blok koyuyor ruhsatta 125 yazıyor yine de sıkıntı çıkarır mı ayrıca motorda bir hata vs var mı önerir misiniz?
Bildiğim kadarıyla GP 2'lerin çoğu 200'lük blok koyuyor ruhsatta 125 yazıyor yine de sıkıntı çıkarır mı ayrıca motorda bir hata vs var mı önerir misiniz?
125 CC de performans bakıyorsun ama cinli motorlar zaten 9000-10000 dedin mi sorunları baslıyor torklu bir şey istiyorsan TVS Raider yada yukigp2 alacaksın ama sorun yaşayabilirsin GP2 de sanırım racing motor seviyorsun ama 125 CC racing motor olmaz onlar sadece benzetmeye calışıyorlar. bu arada gp2 ruhsatta 125 normalde 200cc