Cemvsx01 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 ti - ryzen 5 4600h - 2x8 - 1 Tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım öğrencisi 6 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar Srk 250 sıfır almayı düşünüyorum, faizsiz 12 ay taksit seçeneği de var, sizce alınır mı? Başka önerilere de açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2025
Arkadaşlar Srk 250 sıfır almayı düşünüyorum, faizsiz 12 ay taksit seçeneği de var, sizce alınır mı? Başka önerilere de açığım.
icestrawberry Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #2 Motor almayı düşünüyorsan Çin grubuna hiç bulaşma derim.
Cemvsx01 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 ti - ryzen 5 4600h - 2x8 - 1 Tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım öğrencisi 6 Nisan 2025 #3 icestrawberry dedi: Motor almayı düşünüyorsan Çin grubuna hiç bulaşma derim. Genişletmek için tıkla... Çine ben de bulaşmak istemiyorum ama el mahkum, Japonlara bütçe yetmiyor
icestrawberry dedi: Motor almayı düşünüyorsan Çin grubuna hiç bulaşma derim. Genişletmek için tıkla... Çine ben de bulaşmak istemiyorum ama el mahkum, Japonlara bütçe yetmiyor
Tnixs Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 355 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #4 Hocam kesin 250'lik alacaksanız 2. el Honda, Yamaha gibi markalara bakın çinlilere hiç kalmayın derim. Zaten o Çinli motora yapacağınız masrafı biriktirip Japon motor alırsınız.
Hocam kesin 250'lik alacaksanız 2. el Honda, Yamaha gibi markalara bakın çinlilere hiç kalmayın derim. Zaten o Çinli motora yapacağınız masrafı biriktirip Japon motor alırsınız.
icestrawberry Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #5 Çin yerine 2. el Bajaj Pulsar NS200ug tercih edebilirsin. O da naked model. Tabii 2. el düşünüyorsanız.
Çin yerine 2. el Bajaj Pulsar NS200ug tercih edebilirsin. O da naked model. Tabii 2. el düşünüyorsanız.
Cemvsx01 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Sistem Özellikleri 1650 ti - ryzen 5 4600h - 2x8 - 1 Tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım öğrencisi 6 Nisan 2025 #6 Tnixs dedi: Hocam kesin 250'lik alacaksanız 2. el Honda, Yamaha gibi markalara bakın çinlilere hiç kalmayın derim. Zaten o Çinli motora yapacağınız masrafı biriktirip Japon motor alırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuna kadar haklısınız fakat elimde peşin para olmadığı için sıfır bakıyorum, en zararsız şekilde nasıl çıkarım onun yolunu arıyorum icestrawberry dedi: Çin yerine 2. el Bajaj Pulsar NS200ug tercih edebilirsin. O da naked model. Tabii 2. el düşünüyorsanız. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz makine de gayet iyi fakat elimde peşin verecek bütçe yok
Tnixs dedi: Hocam kesin 250'lik alacaksanız 2. el Honda, Yamaha gibi markalara bakın çinlilere hiç kalmayın derim. Zaten o Çinli motora yapacağınız masrafı biriktirip Japon motor alırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuna kadar haklısınız fakat elimde peşin para olmadığı için sıfır bakıyorum, en zararsız şekilde nasıl çıkarım onun yolunu arıyorum icestrawberry dedi: Çin yerine 2. el Bajaj Pulsar NS200ug tercih edebilirsin. O da naked model. Tabii 2. el düşünüyorsanız. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz makine de gayet iyi fakat elimde peşin verecek bütçe yok
icestrawberry Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #7 Cemvsx01 dedi: Hocam sonuna kadar haklısınız fakat elimde peşin para olmadığı için sıfır bakıyorum, en zararsız şekilde nasıl çıkarım onun yolunu arıyorum. Genişletmek için tıkla... Taşıt kredisine başvurabilirsiniz. 2. el motorlar içinde geçerli. Ya da bayilerin kampanyasından faydalanabilirsiniz. Çin grubuna bulaşmayın tabii.
Cemvsx01 dedi: Hocam sonuna kadar haklısınız fakat elimde peşin para olmadığı için sıfır bakıyorum, en zararsız şekilde nasıl çıkarım onun yolunu arıyorum. Genişletmek için tıkla... Taşıt kredisine başvurabilirsiniz. 2. el motorlar içinde geçerli. Ya da bayilerin kampanyasından faydalanabilirsiniz. Çin grubuna bulaşmayın tabii.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2025 #8 QJ, Voge gibi markalar diğer Çinlilere nazaran daha kalitelii bence alınır.