Ne kadar Çinli Hint motorum olduysa sorun yaşadım. 400-500CC Çin'e bineceğime 250CC japona binerim. En azından kafam rahat olur. Millet CB250R'larla 200 bin km yapıyorlar. Araba için bile düşünür 200bin km yolu, millet motosikletle yapıyor.
Hepsini geçtim, Çin malı motor sahibi olmanın en kötü yanı bisikletçiden bozma tamircilerin yetkili servis olması. Arkadaşımda CFMOTO 250sr var. Kuyruk tarafından ses geliyor diye sözde yetkili servise gittik adam YouTube'da sorunu arıyor 250sr kuyruk ses problemi diye. Sonra bunlarda kronikmiş olur dedi gönderdi. Yani bunlarla muhatap olmak durumunda kalabilirsin.
Biz sana keyfimizden Japon önermiyoruz, ya da Çin malını boşuna alma demiyoruz. Her şey tecrübeyle sabit. Bir de satmayı düşünüyorsan işin daha zor. Ya yok parasına vereceksin ki satılsın ya da aylarca ilanda kalacak.
Sonuç olarak seçim senin. İstersen git Çinli al, istersen git Japon al. Beni ilgilendiren bir konu yok ama benim yaşadıklarımı yaşama diye sana yol gösteriyorum. Görüntüsüne aldanıp aldığın Çinli başına bela olabilir.