SRK400RR vs MT 25

snatch1337

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda motor almayı düşünüyorum. 200-250K arasında bir bütçem var. Şu an QJ Motor SRK400RR sıfır fiyatı 242K.
Ama bir yandan Japon almak istiyorum. 2. el MT-25, 10-20K km arasında almak mı mantıklı, yoksa sıfır SRK400RR mı?

Zor soru ben olsam mt 25 alırdım herhalde ama motoru iyi incelemek lazım, çok zorlanmışsa 0 400rr alıp kafanın rahat etmesi daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
Kullanıp 1 yıl sonra falan satıcaksan direk mt25 al ama ben satmam diyorsan yinede mt25 öneririm ama srk da alabilirsin hangisinin kaliteli olduğu belli zaten birisi çin birisi japon. japon dışı motorlarda 2. el satmaya kalkınca direk ölüyor kimse almıyor 2. el onu hesap ederek al.
Ki 250 civarlarına düşük km yeni kasa mt25 çok rahat bulursun kafan rahat olur 1 yıl sonra satıcam dersen en azından cebindeki para ölmez.

Şimdi ikisi farklı klasmanda birisi SS birisi naked motor ha bunlar önemli değilse tabii ki MT-25 tercih ederdim.

MT-25 arıyorum da hocam piyasa çok garip 2023 model motor 20-25 bin km de 260-270 gibi saçma fiyat yazan însanlar var 1-2 tane aksesuar takınca sıfır oluyor herhalde motor bir de bu arabalardaki gibi motorlarda ekspertiz oluyor mu?

Şimdi ikisi farklı klasmanda birisi SS birisi naked motor ha bunlar önemli değilse tabii ki MT-25 tercih ederdim.

Hayır hocam önemli değil MT-25 daha hoşuma gidiyor aslında Çin'e bulaşmak istemiyorum ama 2. el mt lerede çok güvenemiyorum arabalardaki gibi motorlarda da ekspertiz oluyor mu biliyor musunuz acaba.

İlanı nerlerde arıyorsunuz bilmiyorum ama baktığımda yeni kasa düşük km sayılabilecek mtler 250k ya bulunuyor hocam 270 falan zaten saçma fiyatlar.

Bunları buldum mesela sahibinden filtreleri ayarlayın güzelce 250 civarına çok rahat bulunur. Birazda pazarlık yapın adamın aciliyetine göre ciddi fiyat düşebilir.

3.pek sağlam durmuyor ya fotoları hem tek açıdan çekmiş hem de bir tanesi camdan dışarı bakarken çekilmiş saçma sapan bir fotoğraf.

3.pek sağlam durmuyor ya fotoları hem tek açıdan çekmiş hem de bir tanesi camdan dışarı bakarken çekilmiş saçma sapan bir fotoğraf.
Reis dediğim gibi sadece atmak için attım sitede dolu yani 250 civarına ilanlar.

Ekspertiz yapanlar tabii ki var YouTube'a analizmotorekspertiz'e bakarsan anlarsın fakat farklı ilde yaşıyorsan örnek olarak Honda bayileri eksper yapıyor diye biliyorum Yamaha tarafından emin değilim. Yoksa şayet güvendiğin bir ustaya götürebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…