Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 11 Aralık 2013 #12 Mert 'RevoLand' Ercan dedi: Demekki sorun alt yazı dosyasındaymış. Genişletmek için tıkla... Cihat dedi: Notepad ile birlikte açtığımda inglizce altyazılar ve onların dakikaları yazıyor. Genişletmek için tıkla... Olması gereken bu zaten. Neden bu cevaba karşılık sorun alt yazı dosyasındıdr deni bunu anlayamadım Neyse ki Murat benden evvel KLMCP demiş. Devir KLMCP deviridir. BS.Player falan bunlar BullShit...
Mert 'RevoLand' Ercan dedi: Demekki sorun alt yazı dosyasındaymış. Genişletmek için tıkla... Cihat dedi: Notepad ile birlikte açtığımda inglizce altyazılar ve onların dakikaları yazıyor. Genişletmek için tıkla... Olması gereken bu zaten. Neden bu cevaba karşılık sorun alt yazı dosyasındıdr deni bunu anlayamadım Neyse ki Murat benden evvel KLMCP demiş. Devir KLMCP deviridir. BS.Player falan bunlar BullShit...
M Mert Ercan Ziyaretçi 11 Aralık 2013 #13 Burak Alkan dedi: Olması gereken bu zaten. Neden bu cevaba karşılık sorun alt yazı dosyasındıdr deni bunu anlayamadım Neyse ki Murat benden evvle KLMCP demiş. Devir KLMCP deviridir. BS.Player falan bunlar BullShit... Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın oynatıcıya attığı altyazı dosyası İngilizceymiş ben ondan öyle dedim kaçırdığım bir nokta varsa affola.
Burak Alkan dedi: Olması gereken bu zaten. Neden bu cevaba karşılık sorun alt yazı dosyasındıdr deni bunu anlayamadım Neyse ki Murat benden evvle KLMCP demiş. Devir KLMCP deviridir. BS.Player falan bunlar BullShit... Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın oynatıcıya attığı altyazı dosyası İngilizceymiş ben ondan öyle dedim kaçırdığım bir nokta varsa affola.