Merhaba,
Uzunca bir süre araştırdığım ve birçok öneri yöntem uygulamama rağmen çözemediğim problemimi aşağıdaki ekran görüntüsünde görebilirsiniz. Yüksek lisans tez dönemindeyim ve bilgisayarı tamire götürme ya da yenileme imkanımın olmaması sebebiyle buradan acil yardımınıza ihtiyacım var.
Detay bilgi olarak söylemem gerekirse, NVIDIA GTX870M ekran kartımı güncelledikten sonra bu problemi yaşadığım söylenebilir. Böyle söylüyorum çünkü güncellemeden sonra bilgisayarımı 2-3 kez (a-kapa döngüsü) en az 1 gün boyunca kullandım. Fakat internette yaptığım araştırmaya göre bu problem çoğunlukla sürücü güncellemesi vesilesiyle oluşuyor. Şunu da belirtmek isterimki "command prompt" aracılığıyla önerilen birçok yöntemi YouTube üzerinden takip ederek uygulamaya çalıştım fakat yeri geldi bir adımda videodaki gibi bir sonuç dialoguyla karşılaşmadım, yeri geldi bilgisayar kendiliğinden kapandı, yeri geldi erişilmeye çalışılan dosya dizinine izin verilmediği şeklinde bir yazıyla karşılaştım. Hasılı bir şekilde hala bilgisayarımı açamıyorum ve otomatik tamir işlemi de problemi çözemiyor.
İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.