SS Air blazer 120r vs NZXT Aer RGB 2

aksiyonel

Hectopat
Yer
İstanbul
RAM
GSkill Trident Z RGB 3600 Mhz CL16
Ekran kartı
Sapphire Nitro+ RX 6700 XT
Anakart
MSI Pro B660-A DDR4
İşlemci
i5 12400F
Merhaba,

NZXT H510 Flow kasa için 3 adet Air blazer 120r fan kullanıyorum. BIOS'tan akıllı fan ve DC seçili olmasına rağmen desibeli yeterince düşüremedim. Bu yüzden NZXT Aer RGB 2 ön 140mm 2 adet, 120mm egzoz 1 adet düşünüyorum. Kasa zaten pencere kenarında olduğu için sistemin aşırı ısındığı bir durum söz konusu değil. Blazer fanların hava akışı muhteşem fakat tek sorunum gerçekten çok sesli olmaları.

Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

@Sir Benjamin
@alihanvardertyok
@Hamza Ensar Sağlam
@The Man From E.A.R.T.H.

Kendin fan eğrisi oluşturabilirsin BIOS'tan. Smart Fan veya DC'yi falan boş ver. Elinde halihazırda kaliteli fanlar varken daha düşüğüne geçiş yapmak mantıksız.

Yabancı kaynaklardan da araştırmama rağmen bir türlü doğru kaynağı bulamadım hocam. Bu fanları alırken de sizin tavsiyenizle almıştım. Fanların kasa sıcaklığına etkisi, görünüşü vs her şeyi harika. Fakat ses konusu artık kulaklık takılıyken de fayda etmemeye başladı.

Yabancı kaynaklardan da araştırmama rağmen bir türlü doğru kaynağı bulamadım hocam. Bu fanları alırken de sizin tavsiyenizle almıştım. Fanların kasa sıcaklığına etkisi, görünüşü vs her şeyi harika. Fakat ses konusu artık kulaklık takılıyken de fayda etmemeye başladı.
Buradan çubukları kendine göre ayarlayıp kaydet.

IMG_20220907_135432.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı