Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 16 Şubat 2020 #1 Üst köşede gösterilen değerlerin ekran yakalamalarında çıkmamasını istiyorum, Afterburner ayarlarında "Bilgi ekranını yakalama görüntülerinde göster" tikini kaldırdım lakin yine çıkıyor. Afterburner'i kaldırmadan bu sorunu nasıl çözerim?
Üst köşede gösterilen değerlerin ekran yakalamalarında çıkmamasını istiyorum, Afterburner ayarlarında "Bilgi ekranını yakalama görüntülerinde göster" tikini kaldırdım lakin yine çıkıyor. Afterburner'i kaldırmadan bu sorunu nasıl çözerim?
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 16 Şubat 2020 #2 Bu değerlerin olduğu menüyü açıp kapamak için bir tuş atayıp öyle ekran görüntüsü almak bir çözüm olabilir bence. Şahsen öyle yapıyorum.
Bu değerlerin olduğu menüyü açıp kapamak için bir tuş atayıp öyle ekran görüntüsü almak bir çözüm olabilir bence. Şahsen öyle yapıyorum.
OguzhanAlk4N Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 88 16 Şubat 2020 #3 Ayarları biraz kurcala. Orada "Ekran görüntülerimde değerleri gösterme" gibi bir yazı var, tiki aç.
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 16 Şubat 2020 #4 Ma'at dedi: Bu değerlerin olduğu menüyü açıp kapamak için bir tuş atayıp öyle ekran görüntüsü almak bir çözüm olabilir bence. Şahsen öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapıyorsun hocam nerden hangi tuş atayıp kapatacağım? OguzhanAlk4N dedi: Ayarları biraz kurcala. Orada "Ekran görüntülerimde değerleri gösterme" gibi bir yazı var, tiki aç. Genişletmek için tıkla... "Bilgi ekranını yakalama görüntülerinde göster" diye ayar var orada tiki kapadım zaten yine çıkıyor.
Ma'at dedi: Bu değerlerin olduğu menüyü açıp kapamak için bir tuş atayıp öyle ekran görüntüsü almak bir çözüm olabilir bence. Şahsen öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl yapıyorsun hocam nerden hangi tuş atayıp kapatacağım? OguzhanAlk4N dedi: Ayarları biraz kurcala. Orada "Ekran görüntülerimde değerleri gösterme" gibi bir yazı var, tiki aç. Genişletmek için tıkla... "Bilgi ekranını yakalama görüntülerinde göster" diye ayar var orada tiki kapadım zaten yine çıkıyor.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 16 Şubat 2020 #5 Vito Skaletta dedi: Tam olarak nasıl yapıyorsun hocam nerden hangi tuş atayıp kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girince üstte "Bilgi Ekranı (OSD)" yazıyor. Orada "Bilgi Ekranını Etkinleştir" yazan kısmın sağına ben Ctrl + Num- tuş kombinasyonunu ekledim. Bu sayede istediğim zaman kapatıp açabiliyorum.
Vito Skaletta dedi: Tam olarak nasıl yapıyorsun hocam nerden hangi tuş atayıp kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Ayarlara girince üstte "Bilgi Ekranı (OSD)" yazıyor. Orada "Bilgi Ekranını Etkinleştir" yazan kısmın sağına ben Ctrl + Num- tuş kombinasyonunu ekledim. Bu sayede istediğim zaman kapatıp açabiliyorum.