SS Apex 100 vs CM Devastator II

yourockathem

Hectopat
Merhaba klavye ihtiyacım olduğu için klavye modellerine bakıyordum ve iki tane model arasında kaldım. SteelSeries Apex 100 ve Devastator II'yi araştırıyorum. İkisi için de mekanik hisli denilmiş. Bu benim için önemli bir ayrıntı. Çünkü mekanik his almak istiyorum. Ayrıca malzeme kalitesi iyi ve konforlu bir klavye tercih etmek istiyorum. Fakat bu iki model hakkında pek bir bilgim yok. Forumda eğer bilgili biri var ise bana bu iki model arasından hangisini önerdiğini söylerse, memnun olurum. Teşekkürler.

Not: Devastator III modeli şu an yurt dışında satılıyor. Devastator II almak yerine III modelinin Türkiye'ye gelmesini beklemek daha mı mantıklıdır? Devastator III modelinde sevmediğim tek özellik, bildiğim kadarıyla Mem-Chanical tuş takımını bırakıp normal membrane klavye düzeni kullanmaları. Benim için mekanik hissi çok önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steel series apex 100 çok dahs iyi olduğunu düşünüyorum bütçenizi biraz arttırırsaniz apex 150 oyuna tepki veren klavye olarak öneririm.

Yanlış biliyorsunuz. İki klavye de membrane klavyelerdir. Mekanik hissiyat istiyorsanız, Masterkeys Lite L Combo modelini önerebiliriz. Bu model bütçenizin üzerinde kalıyorsa Devastator II modeli iyidir ayrıca şu an kampanya da. Buradan satın alabilirsiniz.

Cooler Master Devastator II kullanmak nasip oldu. Cherry MX keycaplar ile uyumlu ve membran bir klavye olmasına rağmen hissiyatlı bir klavye ama sizin isteklerinizi daha çok MasterKeys Lite L karşılıyor. Apex 100'de standart bir klavye hissi var pek bir hissiyat göremedik ama bu kötü olduğunu düşündürtmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…