SS Apex 150 Space Tuşu Altındaki Vidalar

Klavyeyi temizlemek için tuşlarını söktüm, space hariç diğer tuşları yerine takabildim.
Space tuşunun altında yayların olduğu yere düşüp sıkışmış 2 tane vida.var. Mıknatıs ve tornavida ile çıkarmayı denedim. Fakat çıkmıyorlar. Bu şekilde ise tuş tam oturmuyor ve bastığımda algılamıyor. Bu vidaları nasıl oradan çıkaracağım? Çıkarınca nereye takacağım?

1577407861549.png
1577407970742.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyeyi temizlemek için tuşlarını söktüm, space hariç diğer tuşları yerine takabildim.
Space tuşunun altında yayların olduğu yere düşüp sıkışmış 2 tane vida.var. Mıknatıs ve tornavida ile çıkarmayı denedim. Fakat çıkmıyorlar. Bu şekilde ise tuş tam oturmuyor ve bastığımda algılamıyor. Bu vidaları nasıl oradan çıkaracağım? Çıkarınca nereye takacağım?

Eki Görüntüle 478540Eki Görüntüle 478541
Cımbız?

Vidalar deliklerden buyuk oldugu icin cikmiyor. Arkasini acmaya calistigimda ise en tepedeki deliklere tornavida sigmiyor.
Vidalar deliklerden buyuk oldugu icin cikmiyor. Arkasini acmaya calistigimda ise en tepedeki deliklere tornavida sigmiyor.
Not: Klavyeyi tersten söküp vidayı tuşun altına vidaladım düzeldi. O vidalar space tuşu sökülmesin diye yapılmış sanırım ben azıcık kaba kuvvet kullanmışım. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı