SS Apex Pro TKL vs ASUS Azoth

yklc

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki modelden hangisi daha iyi? Bir de ben Custom falan yapmayı düşünmüyorum, o yönü dikkate almazsak sevinirim. Ben kutudan çıkan halini kullanacağım.

Bu iki modelden hangisi daha iyi? Bir de ben Custom falan yapmayı düşünmüyorum, o yönü dikkate almazsak sevinirim. Ben kutudan çıkan halini kullanacağım.
İkisi de kötü yine de. Bütçen nedir? Bu fiyata her türlü daha iyi switchli ve kasa kaliteli modeller mevcut.

Apex Pro TKL daha iyi ama bütçeyi birazcık daha aşarsanız Apex Pro mini yi tercih ederim

İkisi de kötü yine de. Bütçen nedir? Bu fiyata her türlü daha iyi Switch'li ve kasa kaliteli modeller mevcut.

Sınırsız bütçem var almışken en iyisini almak istiyorum uzun ömürlü olsun.

Apex Pro TKL daha iyi ama bütçeyi birazcık daha aşarsanız Apex Pro mini yi tercih ederim.

TKL ile mini arasındaki tek fark bazı tuşların olmaması mı yoksa Switch'lerle falan bir farklılığı var mi?

Apex Pro tkl iyi bir tercih olacaktır zaten çoğu profesyonel oyuncu kullanıyor bir de klavye geri tepme süresi olarak 0,7 ms gerçekten iyi bir değer kendi özel Switch'leri var omnipoint seside gayet iyi red Switch'e benziyor

Asus Azoth'u kullanmadım, Steelseries Apex Pro kullandım. Malzeme kalitesi üst düzey. OLED ekranı çok kullanışlı. Hafif yay sesi çıkabiliyor tuşlardan. Basış mesafesinin ayarlanması avantaj. Genel olarak iyi bir klavye. Tavsiye ederim.

TKL ile mini arasındaki tek fark bazı tuşların olmaması mı yoksa Switch'lerle falan bir farklılığı var mi?
Tuşların olmaması aslında yok değiller sadece FN ile bir tuş kombinasyonu ile kullanılıyorlar. Ayrıca sınırsız bütçeniz varsa en iyi tercih her zaman epomakerdir. Farklı markalardan epomakere rakip çıkacağını imkanı yok düşünmüyorum.

FP olup aşırı kaliteli bir klavyedir misal. 2100 TL civarına geliyor. NRKO poron köpük yalıtım Flamingo factory lubed switch(yellow seçeneği de var) bluetooth 2.4g ve kablolu kullanım ayrıca kablosuzken bile 1ms latency bile çalışıyor. Keycapinden kasa kalitesine kadar saf kalite akıyor.

SS PRO'lar OmniPoint switch kullanıyor. En iyilerden sayılır. Azoth stokta yok sanırım.

Omnipoint switchler bile gateron seviyesine yakın switchler iken flamingo direk gateron ile aynı hatta daha kaliteli oradan pay biçebilirsiniz.

Peki yellow seçeneğide var demişsiniz hangi seçenek daha iyi?

Peki yellow seçeneğide var demişsiniz hangi seçenek daha iyi?
IF değeri Gateron G Pro Yellow'da 40 iken(ki en iyi değerlerden) biri Flamingoda 35 yani çok çok daha iyi. Ayrıca factory lubed olduğu için fabrikadan yağlanmış şekilde çıkıyor bu da aşırı iyi birşey. Flamingo öneririm ben kesinlikle. Zaten klavye hotswap canınız ilerde yellow kullanmak isterse switchleri söküp 300 400 tlye Gateron yellow switch seti alıp yellowa çevirebilirsiniz böyle de güzel bir özelliği var. Ek olarak yedek switchler ile geliyor ve olurda yıllar sonra bir switchiniz bozulursa yenisi ile masrafsız 2 saniyede değiştirebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…