SS Arctis 3 vs Razer Electra v2

Daha fazla  
Size bir şey danışmak için yazıyorum. Bu iki kulaklık arasında kaldım ve birini alacağım. Şu anda İtopya'da Arctis 3 379 TL, Razer 385 TL. Corsair'a çok niyetlenmiştim ama USB girişi ile 7.1 olduğu için ve laptopa klavye mouse ve soğutucu bağlı olduğu için alamıyorum.

Ben kullanmadım ama öneren çok. Ben SS Arctis 3 kullandım öneririm. Kulaklık pedi deri değil sünger olduğu için rahat, mikrofonu iyi, kafada ağrı yapmıyor ve denilenin aksine ses kalitesi iyi ve yüksek. Çünkü Arctis 3 ile alakalı en yaygın şikayet sesini sona alıyorum ama çok az geliyor. Benim anakartım Gigabyte AX370 GAMING 3. Bunu yazıyorum çünkü dahili ses yongası ALC 1220. Ben ses sürücüsünü kurduğum zaman gerçekten yüksek ses alabiliyorum. Hatta karşılaştırma yapmam gerekirse Logitech G430 ve Asus Cerberus'tan yüksek ses alabiliyorum. Tabi kendi yazılımını kullanmıyorum çünkü sorunlu. İndirimdeyken ben öneririm ama diğer kulaklıkları kullanıp karşılaştırma yapabilecek varsa onları dinlemeni öneririm.

USB girişi kullanmayacaksanız Corsair HS50 daha iyi bir tercih olur.

Corsair HS60 3.5 mm jack girişi ile kullanılabilirsiniz.

Corsair HS50 ile HS60 arasında ses kartı ve yazılım farkı var.

Siz ses kartını kullanmayacağım diyorsunuz ve yazılım çok önemli değil o yüzden HS50 daha mantıklı olur.

Kimi deri kullanmayı sever, kimi sünger. Ben aldığım T500BT'ye deri ped arıyorum mesela. Sünger veya deri olması bir eksi veya artı değil. Kişiden kişiye değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…