Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum ve bu iki model arasında kaldım.
Hyperx Cloud 2 günümüze göre eski ama hala iyi bir kulaklık fakat onu almayacağım.
Aklımda bu iki model var. Arctis 5 indirimlerde 500 liraya bulunabiliyor.
GSP 300 Amazon'dan yaklaşık 105 dolara denk geliyor.
Stereo ses performansı daha iyi olsun diyorsan GSP 300, 7.1 de tadayım diyorsan Arctis 5 al. Rahatlık, malzeme kalitesi, mikrofon olarak iki model de tatmin eder.
Stereo ses performansı daha iyi olsun diyorsan GSP 300, 7.1 de tadayım diyorsan Arctis 5 al. Rahatlık, malzeme kalitesi, mikrofon olarak iki model de tatmin eder.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Benim kullanma amacım yeri gelince müzik yeri gelince oyun vs. oynamak.
Bu fiyatlarda alacağım 7.1 deneyiminden tatmin olacağımı sanmıyorum. Gerçi 7.1 deneyimini de tatmadım nasıl bir şey bilmiyorum.
Aynen öyle. Yazılım üzerinden sağlanan 7.1'ler beş para etmiyor. 7.1 farkını 1000 TL'nin üstündeki kulaklıklarda anlarsın. Ona da gerek yok.
Müziklerde 7.1 işine yaracak bir şey değil, oyunlarda da benim işime yaramıyor şahsen. 7.1 barındıran kulaklık kullanmama rağmen açmıyorum. Stereo ile daha rahat ses kasıyorum. 7.1 açmak, sesi de kısıyor bir miktar.
Dediğim gibi GSP 300'ün stereo performansı her anlamda tatmin eder seni.
O fiyata çıkmışken razer kraken tournament almanı önerim, kendim kullanıyorum 7.1 den çok daha iyi THX sayesinde üst ve alt sesleri daha iyi veriyor arka sesi de önle karıştırmıyorsun. net sesleri var bass ayarı ve game/chat ayarı sayesinde başlangıçtaki seslerden kurtuluyorsun arctis 3 de kullandım ona göre çok daha iyi bakmanı hatta almanı öneririm başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsiniz.
O fiyata çıkmışken razer kraken tournament almanı önerim, kendim kullanıyorum 7.1 den çok daha iyi THX sayesinde üst ve alt sesleri daha iyi veriyor arka sesi de önle karıştırmıyorsun. net sesleri var bass ayarı ve game/chat ayarı sayesinde başlangıçtaki seslerden kurtuluyorsun arctis 3 de kullandım ona göre çok daha iyi bakmanı hatta almanı öneririm başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsiniz.