SS Arctis Nova 1 alınır mı?

alper040

Centipat
Daha fazla  
SS Arctis Nova 1 almayı düşünüyorum. Laptopum ASUS GL553VD sanırım ses kartım Realtek ALC233. İyi bir ses kartı değil gibi sıkıntı yaşar mıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-25 124145.png
    8 KB · Görüntüleme: 32
Bu kulaklığı araştırdım ses ve mikrofon kalitesi fena değil fiyatı uygun ama aşağıdaki şikayeti yaşayanlar var. Bende almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.

Kulaklık güzel hocam ama kendi ses kartı yok benim ses kartım da haliyle çok iyi değil performans alabilir miyim onu sormuştum.

Kulaklık güzel hocam ama kendi ses kartı yok benim ses kartım da haliyle çok iyi değil performans alabilir miyim onu sormuştum.

Ses kartın yoksa alamazsın, kendim Arctis Nova 1 kullanıyorum ama HyperX Cloud II ses kartı ile kullandığım için mükemmel kaliteli.

Üstte ki mesajda ki kırılma olayı başka bir durum kırılma değil. Ped kısmını masaya koyarken falan her seferinde yukarıya doğru çevirirsen bir süre sonra vidası çıkabiliyor, bende yaşadım ama birkaç dakika içinde tornavida ile taktım.

Aynen vida gevşemesi diyecektim ama tam olarak neyi kastettiğimi bilemeyeceği için bu postu attım. Vida gevşemesi de büyük bir problem vida her gevşediğinde sıkmak istemem açıkçası.

Benim ses kartım var kulaklığın yok yukarıda yazdın modelini tam performans alabilir miyim hocam.

Aynen vida gevşemesi diyecektim ama tam olarak neyi kastettiğimi bilemeyeceği için bu postu attım. Vida gevşemesi de büyük bir problem vida her gevşediğinde sıkmak istemem açıkçası.

2 yıldır kullanıyorum, sadece bir kez çıktı. Benim için çok büyük bir sorun değil.
F/P ürün.

Benim ses kartım var kulaklığın yok yukarıda yazdın modelini tam performans alabilir miyim hocam.

Ses kartın varsa ve iyise alırsın.

2 yıldır kullanıyorum, sadece bir kez çıktı. Benim için çok büyük bir sorun değil.
F/P ürün.

Ses kartın varsa ve iyise alırsın.

Yukarıda belirttim ses kartı modelini. Başından beri sorum zaten ses kartım bu kulaklığı besleyebilir mi?

Yukarıda belirttim ses kartı modelini. Başından beri sorum zaten ses kartım bu kulaklığı besleyebilir mi?
Belirttiğiniz ses kartı anakart entegre olan ses kartı. Kulaklıktan güzel performans almak istiyorsanız harici bir usb ses kartı almanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…