SS Arctis Nova 7 vs Corsair HS80 vs HyperX Cloud 3 Wireless

Bütçe
6000

komezz

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bir Cloud 2 kullanıcısıyım. Yeni kulaklık almayı düşünüyorum. Genelde CS Valorant R6 gibi oyunlar oynuyorum. Wireless olmasını istiyorum. Aşağıdaki kulaklıklar arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
SS Arctis Nova 7.
Corsair HS80.
HyperX Cloud 3 Wireless.

Son düzenleyen: Moderatör:
HS80 hem ses hem mikrofon olarak hissedilir dercede üstün ikisinden de. Nova 7'de dip ses sorunu var, mikrofonu kötü. Cloud 3'te ise kablosuz kullanıldığında belirgin ses kaybı oluşuyor. İkisinin de 40mm sürücüsü varken HS80'de 50mm sürücü mevcut.

Peki hs80den hs80maxe çıkmak ve bir de dipses yoksa ayrıca mikrofonu iyi diye nova 7 yerine 5 almak mantıklı mı. İşin sonucunda ya hs80 alacağım ya maxa çıkacağım ya da dışarda da kullanılabilecek bi tipi olduğundan nova 5'e yöneleceğim

Peki HS80'den HS80Max'e çıkmak ve bir de dip ses yoksa ayrıca mikrofonu iyi diye Nova 7 yerine 5 almak mantıklı mı?

Max'ın tek artısı Wireless yani Bluetooth olmadan takılan bir aparat aracılığıyla neredeyse gecikmesiz kablosuz deneyimi yaşatması. Nova 5 yeni çıktı pek bir bilgim yok fakat farklı ve daha kaliteli bir sürücü kullandıklarını belirtmişler güzel olabilir.

Hs80in de wirelessı var ben ondan bahsetmiştim. Deneme fırsatım olsa güzel olacak da yok maalesef

Hs80 max aldım ama çok küçük kulağım için, iade edicem. Almak isteyenler akıllarında bulundursun, çok büyük kulağım da yok

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı