SS Nova 4 vs Cloud 2 vs G435

yiğit turp

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bu 3 kulaklık arasında kaldım. Yardımcı olabilir misiniz? Galiba Nova 4 alacağım ama kablosuz da istediğim için G435e aklım kayıyor. Tavsiyelere de bakarsak herkes Cloud 2 öneriyor. Cloud 2 görsellerden baktığım kadarıyla uzun kullanımda pek rahat değil gibi.

Arctis Nova 4 al. HyperX Cloud 2 ve Arctis Nova 3 kullanmış biri olarak Arctis Nova 3 oyunda, müzikte ve genel kullanımda çok daha iyiydi. Hem çok da rahat. Terletmiyor, ağrı yapmıyor

Nova 4 zaten kablosuz bir cihaz. Kendim kullanıyorum herhangi bir sorunla karsilasmadim gayet iyi bir kulaklık programi falan olsun. Nova 4'ten once Cloud 2 kullaniyordum 2 kulakligin Full sesi ayni degil sadece o biraz bana garip geldi kullanirken. Kumas pedleri gayet iyi. Tek bir sorun yasadim oda sadece bende mi bilmiyorum ama ustteki kayis 2. ayda bayağı bir esnedi yenisini almaya dusunuyorum onun disinda mukemmel.

Arctis Nova 4 al. HyperX Cloud 2 ve Arctis Nova 3 kullanmış biri olarak Arctis Nova 3 oyunda, müzikte ve genel kullanımda çok daha iyiydi. Hem çok da rahat. Terletmiyor, ağrı yapmıyor
aslında nova 3 daha mantıklı önerirseniz onu alacağım galiba (nova 3)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…