Ayaz gms Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:20 #1 Merhaba bu kulaklık ve mouse iyi mi fiyatina gore? Kulaklik: SS Arctis Nova 5 Mouse: Logitech G PRO X Superlight 2 İncehesap'dan almam lazim, bütçe 13K en fazla. Eger baska bir yerden sunu al derseniz Max 10k.
Merhaba bu kulaklık ve mouse iyi mi fiyatina gore? Kulaklik: SS Arctis Nova 5 Mouse: Logitech G PRO X Superlight 2 İncehesap'dan almam lazim, bütçe 13K en fazla. Eger baska bir yerden sunu al derseniz Max 10k.
A Atoha Femtopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:29 #2 Gpx'in beyazı değilse olabilir mouse olarak. Fakat ben olsam Maya X alırdım.
Ayaz gms Decapat Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 20:39 #3 Atoha dedi: Gpx'in beyazı değilse olabilir mouse olarak. Fakat ben olsam maya X alırdım. Genişletmek için tıkla... Beyaz olunca ne oluyor ki?
Atoha dedi: Gpx'in beyazı değilse olabilir mouse olarak. Fakat ben olsam maya X alırdım. Genişletmek için tıkla... Beyaz olunca ne oluyor ki?
A Atoha Femtopat Katılım 8 Ağustos 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 22:06 #4 Ayaz gms dedi: Beyaz olunca ne oluyor ki? Genişletmek için tıkla... Sararıyor