Alparslanbey Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 42 10 Nisan 2023 #1 Amazon.com.tr Amazon.com.tr Fiyatlar aynı. Sizce hangisi tercih edilmeli? Bu arada ps5 te kullanmak için
Amazon.com.tr Amazon.com.tr Fiyatlar aynı. Sizce hangisi tercih edilmeli? Bu arada ps5 te kullanmak için
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.120 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 10 Nisan 2023 #2 Net olarak nova hocam. Nova çok daha yeni ve sürücüleri Arctis'den çok daha iyi.
Alparslanbey Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 42 10 Nisan 2023 #3 PROTECTQ dedi: Net olarak nova hocam. Nova çok daha yeni ve sürücüleri Arctis'den çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Birde bunlara bi ayar yapmak gerekiyormu, benim evde pc yok o yüzden soruyorum.
PROTECTQ dedi: Net olarak nova hocam. Nova çok daha yeni ve sürücüleri Arctis'den çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Birde bunlara bi ayar yapmak gerekiyormu, benim evde pc yok o yüzden soruyorum.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.120 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 10 Nisan 2023 #4 Alparslanbey dedi: Teşekkürler hocam. Bir de bunlara bir ayar yapmak gerekiyor mu, benim evde PC yok o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tak çalıştır.
Alparslanbey dedi: Teşekkürler hocam. Bir de bunlara bir ayar yapmak gerekiyor mu, benim evde PC yok o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam tak çalıştır.
Alparslanbey Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 42 10 Nisan 2023 #5 PROTECTQ dedi: Hayır hocam tak çalıştır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023