OkanBall
Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Kullandığım farem SteelSeries Prime'ın scrollu bozuldu ve her arka arkaya scroll down yaptığımda araya bir tane scroll up sıkıştırıyor. Bu nedenle yeni bir fare arayışındayım. Teknik anlamda neredeyse hiçbir şey bilmiyorum bu nedenle aradığım fareden çok fazla bir beklentim yok. Sağlam olsun ve F/P olsun benim için yeterli, kablolu veya kablosuz olması da çok önemli değil.
Fareyi tutuş şeklim palm-claw arası bir şey. Görsel olarak da ekleyeceğim. Geçmişte kullandığım modeller Logitech G300s ve SteelSeries Prime ikisini de severek rahatlıkla kullandım.
Sıklıkla oynadığım oyunlar da Minecraft ve CS2.
Son olarak buraya arkadaşımın önerdiği bir modeli bırakacağım alınır mı diye yorumlamanız için. Umarım bana uygun bir model öneriniz vardır
.
Fareyi tutuş şeklim palm-claw arası bir şey. Görsel olarak da ekleyeceğim. Geçmişte kullandığım modeller Logitech G300s ve SteelSeries Prime ikisini de severek rahatlıkla kullandım.
Sıklıkla oynadığım oyunlar da Minecraft ve CS2.
Son olarak buraya arkadaşımın önerdiği bir modeli bırakacağım alınır mı diye yorumlamanız için. Umarım bana uygun bir model öneriniz vardır