SS Prime vs Rival 3

SS Prime'ya da Rival 3
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri ya da bu.
Tercih veremedim Logitech G203 de olabilir.

Corsair'i bilmiyorum ama Rival 3 ve Prime arasından kesinlikle Prime.

SS prim 650 seviyesinden bir anda en ucuzu 1000LIRA olacak şekilde zamlandi aynı sekilde SS Prime Plus'ta bu şekilde zamlandi çok garip.

Yurt dışında sürekli SS sitesinde Prime 70 Euro'dan 29 Euro'ya düşüyor %57 indirim ile yani Rival 3'ten daha ucuz bir fiyata düşüyor çünkü Rival 3 indirimsiz 40 euro. Fakat ülkemizde tam tersi şaşırdık mı? Hayır. Bir ara Türkiye'de de Prime daha ucuzdu hatırlıyorum hem de uzun süreydi demek ki indirim döneminden veya düşük kurdan kalan stoklardandı onlar ve ellerindeki stoklar bitince satıcı kalmadı böylece kurun güncel tutarıyla veya 70 euro civarına çevirip satıyorlar ama Rival 3 daha 700 TL ile satılıyor muhtemelen onda stok var onunda stoku bitince Prime ile aşağı yukarı aynı fiyata koyulur. 40 Euro'yu çevirince 1446 TL şu an Prime 1500 TL hemen hemen denk geliyor. Prime + çıktığı için stok gelmiyor da olabilir böyleyse eğer Prime bulunmaz piyasada şu an. SS Prime alınacak en kötü zamandayız aynı zamanda Rival 3 zaten kronik sorunlu. Prime bundan sonra Türkiye piyasasında Rival 3'e göre pahalıya satılırsa ona da şaşırmamak gerekiyor. Bizim satıcılar 30 Euro'dan alıp vergi falan 40 Euro'dan pahalıya satarlar fiyat düşecek diye bekleyen varsa biraz umutlarını kıracağım kusura bakmasınlar çünkü Prime ucuz olduğu zamanlarda da Rival 3'e göre 100 veya 190TL gibi küçük farklar vardı gibi hatırlıyorum. O fark kapanır artık.

Son düzenleme:
Yurt dışında sürekli SS sitesinde Prime 70 Euro'dan 29 Euro'ya düşüyor %57 indirim ile yani Rival 3'ten daha ucuz bir fiyata düşüyor çünkü Rival 3 indirimsiz 40 euro. Fakat ülkemizde tam tersi şaşırdık mı? Hayır. Bir ara Türkiye'de de Prime daha ucuzdu hatırlıyorum hem de uzun süreydi demek ki indirim döneminden veya düşük kurdan kalan stoklardandı onlar ve ellerindeki stoklar bitince satıcı kalmadı böylece kurun güncel tutarıyla veya 70 euro civarına çevirip satıyorlar ama Rival 3 daha 700 TL ile satılıyor muhtemelen onda stok var onunda stoku bitince Prime ile aşağı yukarı aynı fiyata koyulur. 40 Euro'yu çevirince 1446 TL şu an Prime 1500 TL hemen hemen denk geliyor. Prime + çıktığı için stok gelmiyor da olabilir böyleyse eğer Prime bulunmaz piyasada şu an. SS Prime alınacak en kötü zamandayız aynı zamanda Rival 3 zaten kronik sorunlu. Prime bundan sonra Türkiye piyasasında Rival 3'e göre pahalıya satılırsa ona da şaşırmamak gerekiyor. Bizim satıcılar 30 Euro'dan alıp vergi falan 40 Euro'dan pahalıya satarlar bence zira Prime ucuz olduğu zamanlarda da Rival 3'e göre 100 veya 190TL gibi küçük farklar vardı gibi hatırlıyorum.

Açıklama için teşekkürler.
Fiyatlardan dolayı Glorious model 0 aldım memnunum.

Açıklama için teşekkürler.
Fiyatlardan dolayı Glorious model 0 aldım memnunum.

Tam Prime alternatif o ve bu dönem için çok iyi bir tercih, oyun için bence Prime ile kapışır fakat RGB sevmeyen için sade oluşuyla Prime'yi tek geçerim. Hani sponsorlu içerik gibi öveceğim ama bir fare bu kadar az RGB ve sadelikle nasıl bu kadar uzaktan asil duruyor bilmiyorum. Her ortama uygun fare lakin o aldığın fare sol ele de olur belki Prime bence sağ için sadece.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı