SS Rival 100+SS QCK Medium Alınır mı?

• Konuyu başlatan 70320
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 3.931

Alınır mı?

• Evet

Oy: 15 100,0%
  • Hayır

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    15

70320

Megapat
GameEkstra da SS Rival 100+SS QCK Medium Mousepad şu anda 129 TL.
Ürün: ( Steelseries Rival 100 Mouse + Qck Medium Mousepad Bundle Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da )

Almayı düşünüyorum fakat bazı sorularım var:

1-Ürünler fiyat olarak uygunlar mı?

2-Mouse'un sensörü nasıl? Genellikle CS:GO oynuyorum. 600-800 DPİ, 2 Sensitivity değerlerinde oynuyorum. Mouse'u çok hızlı hareket ettirip, sürüklediğim zaman herhangi bir takılma, gecikme gerçekleşir mi?

İzlerseniz daha iyi anlayabilirsiniz. :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3-Mouse hakkında bazı şikayetler vardı (erime vs.) fakat sonradan düzeltildiği söylendi. Kullanan arkadaşlar herhangi bir şikayetiniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Qck bilmem fakat ben Qck+ ve G402 kullanıyorum gayet uyumlu bir ikili. Genellikle FPS oyunlarını oynarım ve şu ana kadar üzmedi beni. Qck de üzmez diye düşünüyorum.
Yukarıda saydığınız sorunlardan hiçbiriyle karşılaşmadım sadece biraz fazla toz tutuyor Qck serisi.

Qck bilmem fakat ben Qck+ ve G402 kullanıyorum gayet uyumlu bir ikili. Genellikle FPS oyunlarını oynarım ve şu ana kadar üzmedi beni. Qck de üzmez diye düşünüyorum.
Yukarıda saydığınız sorunlardan hiçbiriyle karşılaşmadım sadece biraz fazla toz tutuyor Qck serisi.
Hocam peki kayganlık olarak nasıl? Bileğin Pad'e herhangi bir yapışma durumu flan oluyor mu?

Rival 300'le yanında verilen mousepad'ı 185'e almıştım gayet de memnunum. Pad'ı güzel rival kaliteli markadır. Bence alınır ama N11'de 199tl'ye rival 300 istediğin rengi seçebiliyosun ve yanında mousepad hediye o çok daha iyi bir fırsat.

Kesinlikle kaçırmayın. Ben aynı ürünü, mouse pad olmadan, 148 gibi bir rakama almıştım. Gerçi mouse pad ihtiyacım yoktu. Sonuç olarak, güzel indirim kaçırmayın derim.

Genellikle CSGO oynadığınızı söylemişsiniz. Bende bu sebepten ötürü almıştım zaten. Steelseries, e-spor'da bazı takımların sponsoru. CSGO için, kaçınılmaz bir markadır. Bundan önce Bloody A90 kullanıyordum, kesinlikle farkını hissettiriyor.

Kesinlikle kaçırmayın. Ben aynı ürünü, mouse pad olmadan, 148 gibi bir rakama almıştım. Gerçi mouse pad ihtiyacım yoktu. Sonuç olarak, güzel indirim kaçırmayın derim.

Genellikle CSGO oynadığınızı söylemişsiniz. Bende bu sebepten ötürü almıştım zaten. Steelseries, e-spor'da bazı takımların sponsoru. CSGO için, kaçınılmaz bir markadır. Bundan önce Bloody A90 kullanıyordum, kesinlikle farkını hissettiriyor.
Teşekkür ederim hocam, asıl önem verdiğim şey şu ki 500 DPİ 2 Sensitivity gibi düşük hasssasiyette oynarken ani, hızlı ve keskin dönüşlerde bir gecikme oluyor mu? Ve ya algılayamama, tekleme gibi bir durum oluyor mu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı