Yükseltmek istediğim parçaları satıyorum. Hiç bir sorunları yoktur.
1- Rival 110: Bimden almıştım kutusu ve garanti belgesi duruyor, tahmini olarak bir yıl gibi bir süre kullandım bir sene daha garantisi var. Kozmetik sorunu yoktur. Yazılımı gayet iyi çalışıyor. Fişi nerde bilmiyorum buda bilginiz dahilinde olsun.
Fakat mouse'da 2 3 gündür çok nadir 0.5 saniyelik bir takılma problemi olmaya başladı, malın kusurunu da söylemeden veremem, ha kullanıma engel oluyormu tabiki de hayır günlük 8 saat PC'de oluyorsam 1 yada 2 kere oluyor. Benim bu sorundan dolayı adam vuramadığım hiç olmadı mesela. Yine de bilginiz dahilinde olsun. Bu ufak sorundan dolayı mouse'da indirim yaptım istediğim fiyat 75₺.
2- Anakartım ASUS B350M-A: Valla ikinci el piyasasına baktım A serisi 2 RAM slotlu 3** serisi anakartları adamlar 350-400₺ yazmış. Bu anakartta hem RGB header var CPU soğutucu için hem 4 RAM slotu var istediğim ücret 375₺ pazarlık payı mevcuttur. Haziran 2018'de aldım, 19-20 ay daha garantisi var zaten.
3- Aldığım ve incelemesini yaptığım sharkoon kasanın RGB fan kontrolcüsünü ve fanlarını satmak istiyorum bütçe topluyorum dediğim gibi parçalarımı yükseltmek istediğimden. Açtığım
Sharkoon Pure Steel İncelemesi - Technopat Sosyal konusunun yorumlarından fanlara ve kontrolcüye bakabilirsiniz.
4 Tane adreslenebilir RGB sharkoon fan ve yanında da kontrolcüsünü vereceğim. 8 adet 3 pin A-RGB girişli fan kontrol edebiliyorsunuz kontrolcüyle. Reset SW kullanabiliyorsunuz, anakartınızın 3 pin A-RGB girişine takarak yazılımdan kontrol edebiliyorsunuz. Bence bu da değerli bir özellik.
İstediğim ücret: 200₺ pazarlık payı mevcuttur.
Arkadaşlar hiç kimsenin haram parasına ihtiyacım yok. Adam aldıktan sonra beddua okumasını da istemiyorum yaptığı ticaretten memnun kalsın isterim. Fiyatları piyasaya göre yazdım. Alınmasa da önemli değil ihtiyacı olan biri vardır diye satıyorum keyfiyeten.
Pişman olmazsınız yaptığım ticaretten. Güven önemli. Kocaeli izmit içi elden teslim tercihim hem bakarak deneyerek almış olur alacak kişi. Kargo ile alacaklara da video falan çekebilirim içi rahat olması açısından.
İletişim için Whatsapp'tan yazabilirsiniz: 541 364 8509