SS Rival 310 Eli Terletme Sorunu

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.036

Kuty

Hectopat
Rival 310'un sağ ve sol kenarından tutulacak kısımları nedense mini vantilatör kullanmama ve sürekli olarak ıslak mendil ile faremi temiz tutmama rağmen (titizim bu konuda) halen elimi terletiyor ve yapış yapış gibi bir şey oluyor. O kenarındaki doku daha önceden böyle bir sorunla karşılaşmamıştım hiçbir farede. Bir hayli rahatsızım 310'dan bu yüzden. Kullanan arkadaşlarda böyle sorunlar oldu mu? Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapış yapış olmasının nedeni ıslak mendil kullanmanızdan olabilir. Elektronik malzemelerin de ıslak mendil yerine nemli bez veya temizleyici sprey kullanılmasını daha doğru buluyorum. Terleme konusun da ise bir önceki kullandığınız fare ile şimdi kullandığınız fare elinize büyük veya küçük geliyor olabilir ve farkında olmasanız bile rahatsız edip eli terletebilir. Bir ihtimal de çoğu fare de kullanılan materyaller aynı olsa da fare de kullanılan malzemeler elinizi terletebilir.

Yapış yapış olmasının nedeni ıslak mendil kullanmanızdan olabilir. Elektronik malzemelerin de ıslak mendil yerine nemli bez veya temizleyici sprey kullanılmasını daha doğru buluyorum. Terleme konusun da ise bir önceki kullandığınız fare ile şimdi kullandığınız fare elinize büyük veya küçük geliyor olabilir ve farkında olmasanız bile rahatsız edip eli terletebilir. Bir ihtimal de çoğu fare de kullanılan materyaller aynı olsa da fare de kullanılan malzemeler elinizi terletebilir.
Daha önceden Rival 300 kullanıyordum ve eğer kullandıysanız Rival 300 ile 310 arasındaki malzeme farkı 300'den 310'a geçerken aşırı derecede hissediliyor... Bana göre 300'ün malzeme kalitesi kat ve kat daha iyiydi hem bu denli terleme konusu olmuyordu. Ama 300'ü bırakma sebebim ise elime fazlasıyla büyük geliyor olmasıydı. Eğer 300 kullanan birisi varsa o modelin parçasının çok daha kaliteli ve özel olduğunu bilir diye düşünüyorum. Elim küçük diye bunu aldım ve evet 300 kadar büyük değil boyut sorununu kaldırdı ama bu sorun fareyi oyunda kontrol etmeme problem en azından ben o konuya takılı kaldım...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı