SS Rival 310 vs Razer Deadhadder Elite

Kuty

Hectopat
Şu an yeni satın aldığım Razer modeli kullanıyorum fakat sağ ve sol kısımlarındaki yüzeyinin biraz şekilli olmasından ötürü tamamen içime sinmiş değil. Şu an hali hazırda elimde Rival 300' de var. Fakat boyutu büyük diye bu modeli seçtim ama bunun da belirttiğim kısımları yüzünden rahatsızım. Eğer bu bahsettiğim olay birkaç güne alışılabilirse güzel olur aslında. Tek şikayet ettiğim konu bu çünkü. Elime oturması, tutuş pozisyonlarını değiştirmemden yana bir sorun, rahatsızlık sezmedim. Rival 310'a gelecek olursak, Razer ile boyutları birebir diyebiliriz, kaldı ki sağ ve sol kısmı da düz iniyor. Aralarında sadece 100 IPS fark ile Razer önde. Bu çok fark edilecek, hissedilecek bir şey mi bilmiyorum. Bu ikisi arasında kaldım açıkcası. Düşüncelerinizi bekliyorum.

bana sorarsan razer fakat kullanıcı sensin. İçine sinmediyse hemen değiştir derim.

Evet, SS 310 aldım ve daha rahatım diyebilirim.

Daha önceden de SS 300 Mouse kullanıyordum. Bana kalırsa mouse konusunda da çok başarılı. Kulaklık konusunda henüz deneyimim olmadı.

Fare kullanırken önemli olan sizin rahat edebilmenizdir. Hangisinde daha rahat hissediyorsanız onu kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…