C cagatay1926 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 226 7 Kasım 2024 #1 Vatan Bilgisayar üzerinden fiyatlarına baktığımda 90TL fark var ikisinden birini alacağım sizce hangisi daha iyidir? Mevcutta Logitech G203 kullanıyorum kronik sol tuş ve scroll tuşu yüzünden 1.senesinde yenisini almaktan sıkıldım.
Vatan Bilgisayar üzerinden fiyatlarına baktığımda 90TL fark var ikisinden birini alacağım sizce hangisi daha iyidir? Mevcutta Logitech G203 kullanıyorum kronik sol tuş ve scroll tuşu yüzünden 1.senesinde yenisini almaktan sıkıldım.
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 7 Kasım 2024 #2 Cobra çok kücük ben de düşünüyordum fakat elime cok kücük geldi, ona dikkat edin derim.
C cagatay1926 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 226 7 Kasım 2024 #3 mefosane dedi: Cobra çok kücük ben de düşünüyordum fakat elime cok kücük geldi, ona dikkat edin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam mevcutta g203 kullanıyorum zaten çok fark olacağını düşünmüyorum kutu üzerinde ki uzunluk boyutlarına göre konuşacak olursak.
mefosane dedi: Cobra çok kücük ben de düşünüyordum fakat elime cok kücük geldi, ona dikkat edin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam mevcutta g203 kullanıyorum zaten çok fark olacağını düşünmüyorum kutu üzerinde ki uzunluk boyutlarına göre konuşacak olursak.
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 7 Kasım 2024 #4 cagatay1926 dedi: Hocam mevcutta g203 kullanıyorum zaten çok fark olacağını düşünmüyorum kutu üzerinde ki uzunluk boyutlarına göre konuşacak olursak. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben razer ürünlerimi 5 6 senedir kullanıyorum. SS de güzel marka ama kullanmadim bu yuzden net bir sey soyleyemiyorum.
cagatay1926 dedi: Hocam mevcutta g203 kullanıyorum zaten çok fark olacağını düşünmüyorum kutu üzerinde ki uzunluk boyutlarına göre konuşacak olursak. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam ben razer ürünlerimi 5 6 senedir kullanıyorum. SS de güzel marka ama kullanmadim bu yuzden net bir sey soyleyemiyorum.