SsangYong marka araç alınır mı?

Hocam neden böyle düşünüyorsunuz acaba? Ssangyong korando almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Araç tutulmuyor aldıktan sonra satma olasılığınız çok düşük.
Yedek parça servis sıkıntısı var.
Ssangyong korondanın şehir içi yakıt tüketimi 8.3 yani İstanbul trafiğinse 10 11 litre yakarsınız.
Mekanik bir sıkıntıda ustası TR'de bulunmaz.
Şehir dışı klimaları açarsanız 140 150 160 giderseniz çok rahatlıkla 16 litre yakarsınız çünkü araç 6 vites şanzımanı kötü.
Daha ne anlatayım bilemiyorum bu araç tamamen görüntü olarak güzel bu fiyatlara yani 1.5 milyona Nissan qashqai, Peugeot 3008, Skoda kamiq bakın en azından bu araçları bir ömür kullanırsınız.

Sağolun bilgilendirdiğiniz için.

Servisinden çok memnunum ve gayet de yedek parça stokları var benim bölgemdeki serviste, yakması dışında pek problem yaşamıyorum karmada 12, 13lt yakıyorum torres 4x4 ile gerçi D-SUV için normal bir değer, piyasasıda ilerleyen zamanlarda belli olur, gene de arabam.com gibi yerler çok çabuk araba alıyorlar daha önce arabam.coma araba sattım ve bunu da satarsam öyle satarım herhalde.

Hocam tecrübenizi paylaşabilir misiniz arabam.com'a tam olarak nasıl işliyor bana da 500 bin teklif verdiler bu teklifin expertizden sonra düşme ihtimali vs var mıdır?

Hocam tecrübenizi paylaşabilir misiniz arabam.com'a tam olarak nasıl işliyor bana da 500 bin teklif verdiler bu teklifin expertizden sonra düşme ihtimali vs var mıdır?

Ben Honda CR-V 2011 model bir araç sattım, sitede 950 bin teklif vermişlerdi, aracımın önden bir kazası vardır ama sadece tampon işlemliydi, arka tampondada küçük vuruklar falan vardı, gayet temizdi araç, 100 bindeydi, 925bin lira ile anlaştık Exper sonrası, paramı verdiler hemen.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…