SsangYong marka araç alınır mı?

Sen 9A alırsın 8E satarsın ohh ne güzel dersin, ama asıl olay 9A alıp 10a satıo kâr etmekte.
Eğer ssangyong tutulsaydı galericiler o aracı tercih ederdi.
Üstüne bir de kendi ağzınla karma 12 13 lt yaktığını söylüyorsun yakıt olmuş 45 TL.
Servisinden memnun olup olmadığını büyük kaza yaptığında anlarsın.

Pardonda, şu an gidip hangi SUV aracı alıp 12-13lt altı yakmasını bekliyorsunuz sadece benzinli olarak? Ben kampanyayla 10 yerine 7ye aldım şu an satmak istesem 9A satacağım şimdiden, nasıl bir hesap yapıyorsanız artık? Servislerini gezdim yedek parça bölümünü, emin olabilirsinizki en az tucson, qashqai kadar stokları var, yedek parça bölümünü gezmeden yorum yapmakta değil mesele, şasesi dahi vardı.

Eski ssangyongla şuanın ssangyongu arasında dağlar var, kgmobility Kore'nin otomobil devi ve ssangyongu satın aldı, marka olarak daha iyi durumda yani, araçlarda aynı şekilde daha iyi durumda, eski ssangyonglar sadece mekanik olarak dayanıklıydı, başka hiçbir albenisi yoktu, tabii galericiler almaz. Eskileri dahi inanılmaz sattı ülkemizde.

Hem tucson, hem qashqai, hem Honda CR-V baktım ama sonuç olarak torres aldım öyle düşünebilirsiniz, Honda'nın servisine bin basar kgmnin servisi, Honda'yı daha önce denedim, Allah korusun.

Hocam siz kaça almıştınız torresi? Şu an 2020 model 1.6 dizel 90 bin km korando var 1.1 milyona sizce mantıklı mı bu fiyata ederi ne kadardır ortalama?

Hocam siz kaça almıştınız torresi? Şu an 2020 model 1.6 dizel 90 bin km korando var 1.1 milyona sizce mantıklı mı bu fiyata ederi ne kadardır ortalama?

1.820 vermiştim şu anda kampanya var fakat en ucuzu 4x2 1.910 galiba kampanya bittiğinde en ucuzu 2.471 olacak. Korando konusunda fena değil ama KM 90k almaktansa biraz üstüne koyup sıfırını almak var aslında, fakat sıfırları benzinli. Limited paket almak içinde 350k falan koymanız lazım sıfır isterseniz.

Hocam vallahi sınırları zorlasam 1.2'ye çıkabilirim en fazla o yüzden bu bütçeye alınabilecek mantıklı araba arıyorum.

2015 model korando sport ssanyong marka aracı 4 aydır kullanıyorum ve 10 bin km yol yaptım. Bu yolculukta istanbul-yunanistan ve istanbul-gürcistan gibi uzun yolculuklarımda oldu.
Araba öncelikle çok rahat ve sağlam, kalitesini iç döşemesine dokunduğunuzda göreceğinz yumuşaklıktan bile anlayabilirisniz. Hundai Kia gibi buda Kore malı. Servis bakımı yaptırırsanı usta ve parça sıkıntısı yaşamazsınız ki ben 100 ve 120 bin ağır bakımlarını yaptırdım ağır bakım olmasına rağmen parça sıknıtıs yaşamadım ve bakım fiyatları diğer markaların yarısı. Sol arka kapı mekanızması aldığımda arızalıydı 2 hafta içnde yurtdışından geldi ve takıldı. Usta ve parça sıkıntısı yaşamıyorusuznuz. Arabanın hem avantaj hemde dezavantajı olan bilinmemezlik, piyasada tanınmamazlığı var. Zaten tanınsa emsallerinin yarı fiyatına olmazdı. Amarok aracını satıp musso grand alan insanlar tanıyorum. Gidin test sürüşü yapın, görün, analiz edin burdan milletin yazdığı ile karar vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…